Mobilmenu
Hem
Företaget
Invändiga solskydd
Duettegardin
Takgardin
Plisségardin
Rullgardin
Lamellgardin
Persienner
Special
Barnsäkerhet
Gardiner
Markiser
Cit i lä
Pergolamarkis
E-butik
Blogg
Kontakta oss
Mobilmenu

Fina fönster med moderna rullgardiner.Rullgardin, Ikaros solskydd, löv

Vad kan vara en bättre nystart inför vintern än att uppdatera hemmet en aning? Behöver inte vara drastisk och mycket, sitter trots allt i detaljerna och det finns så många snygga mönster och färger att inspireras av.

Vår nyaste rullgardinskollektion med skandinaviska färger och tydliga mönster ger dina fönster en riktigt snygg inramning och en trevlig start på vintersolen. Välkommen in och hitta din favorit bland, fina löv, grafiska mönster, blommor och snygga strukturer.

Rullgardiner 

Rullgardiner finns i tre olika storlekar anpassade från de mindre fönstren och upp till riktigt stora och höga enheter för motorisering och seriekoppling. Vanligaste reglaget är med steglös kulkedja på sidan men oftare väljer kunder fjärrkontroll till sina nya rullgardiner för att enkelt justera ljuset in i rummet och vill du koppla styrningen till ett Smart Hem fins den möjligheten också .

Ska man ha långsiktig glädje av en produkt som används varje dag då krävs kvalitet, och det får du i våra rullgardiner.

PDF Rullgardin Small
PDF Rullgardin Medium
PDF Rullgardin Large

 

Screen - Funktionsvävar för alla fönster! IKAROS rullgardin med screenväv

Med en snygg halvtransparent väv kommer rullgardinen till nytta året runt. På sommaren håller den solljus och värme ute och på vintern hindrar den att värme sipprar ut genom fönstren. Screenvävens täthet går hela vägen från transparent till mörkläggande och vävens egenskaper styrs av olika material, vävteknik och färger. Därför kan ena sidan av rullgardinsväven väven vara ljus och den andra mörk. Sreenväven och funktionsvävarna är speciellt anpassade för att sänka temperaturen och att hindra solblänk in i rummet. Vi här på västkusten har även jobbigt blänk från havet att ta hänsyn till när vi ska välja rätt väv i systemet.

Läs mer»

Vill du styra dina rullgardiner med fjärrkontroll är det inga problem, se en film här

 

 

Emma Von Brömssen emma von Brömssen rulgardin ikaros solskydd

Sandatex rullgardinskollektion, designat Emma Von Brömssens är lite beroendeframkallande och vi är så glada att få jobba med dem och få visa upp kollektionen för er. Kunder som fått sina beställda gardiner monterade är så nöjda med färgen och hur trycken syns från båda håll. Mönster finns från diskreta till tydliga så du hittar lätt din favorit. Emma Von Brömssen mönster hittar du på tapeter, tyger, kuddar och det senaste nu är porslin, fat och skålar. Allt i samma känska, färg och form, som man bara "vill ha"

Emma von Brömssen mönster rullgardiner ikaros solskydd Emma von Brömssen mönster rulgardin Emma von Brömssen mönster rullgardin Ikaros soslkydd

 

Mörkläggning med rullgardin

Mörkläggande rullgardiner är väldigt bra om du vill få det helt mörkt i ditt sovrum, tv-rum eller bio rum. Det finns flera färger på väven att välja mellan och den är oftast vit på baksidan. Vanligaste reglaget är med steglös kulkedja på sidan men vanligare väljer kunder fjärrkontroll till sina nya rullgardiner för att enkelt justera ljuset i i rummet och vill du koppla styrningen till ett Smart Hem fins den möjligheten också .

Önskar du total mörket väljer du modellen med kasett och sidoskenor för bästa resultat hittar du här

 

Effektgardin - Stilren modern rullgardinEffektgardinen kan du i dess olika lägen ställa helt steglöst mellan helt - halvt ljusinsläpp - och fördunkling. 

Effektgardinens väv rullas runt steglöst enkelt fram och tillbaka och du får helt insynsskydd eller ett lagom ljusinsläpp mellan fälten. Gardinen kan beskrivas som en ställbar rullgardin med en persienns funktion, du kan ställa om tyget - i alla lägen, med en enkel handrörelse. Effektgardinen är ett dekorativt solskydd med både form och funktion kombinerat för fördunkling, bländskydd och insynsskydd. Tuff och modern i form och design passar Effektgardinen både i stora och i små fönster.
Produktbald effektgardin

Sociala medier:
Camilla Rydberg i Smögen, Västra Götalands län, SE på Houzz