Mobilmenu
Hem
Företaget
Invändiga solskydd
Duettegardin
Takgardin
Plisségardin
Rullgardiner
Lamellgardin
Persienner
Special
Barnsäkerhet
Markiser
Cit i lä
Pergolamarkis
Nya vävar
E-butik
Kontakta oss
Mobilmenu

Fina fönster med moderna rullgardiner.Rullgardin, Ikaros solskydd, löv

Vad kan vara en bättre nystart inför sensommaren än att uppdatera hemmet en aning? Behöver inte vara drastisk och mycket, sitter trots allt i detaljerna. Finns så många snygga mönster och färger att inspireras av.

Vår nyaste rullgardinskollektion med skandinaviska färger och tydliga mönster ger dina fönster en riktigt snygg inramning och en trevlig start på höstsolen.

Välkommen in och hitta din favorit bland, fina löv, grafiska mönster, blommor och snygga strukturer.

 

 

 

 

Sandatex rullgardinskollektion, designat Emma Von Brömssens är lite beroendeframkallande och vi är så glada att få jobba med dem och få visa upp kollektionen för er. Kunder som fått sina beställda gardiner monterade är så nöjda med färgen och hur trycken syns från båda håll. Mönster finns från diskreta till tydliga så du hittar lätt din favorit. Emma Von Brömssen mönster hittar du på tapeter, tyger, kuddar och det senaste nu är porslin, fat och skålar. Allt i samma känska, färg och form, som man bara "vill ha" 

 

Vill du styra dina rullgardiner med fjärrkontroll är det inga problem, se en film här

 

 


 RullgardinerRullgardin, Ikaros solskydd

Rullgardiner finns i tre olika storlekar anpassade från de mindre fönstren och upp till riktigt stora, höga enheter för motorisering och seriekoppling.  Välj softraise fjädern som får din gardin att rulla upp sakta och tyst, den vanligaste reglaget med steglös kulkedja eller med motor och fjärrkontroll. Ska man ha långsiktig glädje och god ekonomi ur en produkt som används varje dag, då krävs kvalitet och det får du i våra rullgardiner.

Det finns många möjligheter för dig att sätta din egen prägel på dina rullgardiner, så att du får gardiner anpassade till dig och ditt hem. Välj en underlist av aluminium, ek-list eller gör en hel rullgardin i silver, svart eller varför inte i rött.

PDF Rullgardin Small
PDF Rullgardin Medium
PDF Rullgardin Large

 

 

 

 

 

 

Screen - Funktionsvävar för alla fönster!IKAROS rullgardin med screenväv

Med en snygg halvgenomskinlig väv kommer rullgardinen till nytta året runt, på sommaren håller den solljus och värme ute och på vintern hindrar du att värme sipprar ut genom fönstren. Screenvävens täthet går hela vägen från transparent till mörkläggande och vävens egenskaper styrs av olika material, vävteknik och färger. Därför kan ena sidan av rullgagrdinsväven väven vara ljus och den andra mörk. Sreenväv / Funktionsväv är en riktigt bra väv för alla fönster att bevara din fantastiska utsikt eller bara för att den är så snygg. Funktionsvävarna är speciellt anpassade för att sänka temperaturen och att hindra solblänk som vi har både från solen och havet här på västkusten. Du får en behaglig inomhusmiljö i de mest utsatta lägen och undviker ansträngda "trötta ögon" vid din matplats, gott umgänge eller på jobbet.
Läs mer»

 

 

 

 

 

 

Effektgardin - Stilren modern form 

Effektgardinens väv rullas runt steglöst enkelt fram och tillbaka och du får helt insynsskydd eller ett lagom ljusinsläpp mellan fälten. Gardinen kan beskrivas som en ställbar rullgardin med en persienns funktion, du kan ställa om tyget - i alla lägen, med en enkel handrörelse. Effektgardinen är ett dekorativt alternativ solskydd med både form och funktion kombinerat för fördunkling, bländskydd och insynsskydd. Tuff och modern i form och design passar Effektgardinen både i stora och i små fönster.
Produktbald effektgardin

    
Effektgardinen kan du i dess olika lägen ställa helt steglöst mellan helt - halvt ljusinsläpp - och fördunkling.

 

 

 

Mörkläggning med rullgardin

Mörkläggande rullgardiner är väldigt bra om du vill få det helt mörkt i ditt sovrum, tv-rum eller bio rum. Det finns flera färger på väven att välja mellan och den är oftast vit på baksidan. Reglerar gör du med kulkedja, fjäderspänning eller med fjärrkontroll.
Önskar du total mörket väljer du modellen med kasett och sidoskenor för bästa resultat hittar du här

Sociala medier:
Camilla Rydberg i Smögen, Västra Götalands län, SE på Houzz