Mobilmenu
Hem
Företaget
Invändiga solskydd
Plisségardin
Rullgardin
Lamellgardin
Persienner
Solfilm
Gardiner
Takgardin
Special
Barnsäkerhet
Markiser
Cit i lä
Tipsfilmer
Blogg
Kontakta oss
Mobilmenu

Rullgardiner

Vad kan vara en bättre nystart inför våren och sommaren än att uppdatera hemmet en aning? Förändringen behöver inte vara stor, det viktiga sitter trots allt i detaljerna och det finns så många snygga mönster och färger på rullgardinsvävar att inspireras av. Vår senaste rullgardinskollektion med skandinaviska färger och tydliga mönster ger dina fönster en riktigt snygg inramning och en trevlig start på våren. Välkommen in och hitta din favorit bland fina löv, grafiska mönster, blommor och snygga strukturer.

Modell fins i Smal, Medium och Large 

Funktionsvävar till rullgardiner

Med en snygg halvtransparent väv kommer rullgardinen till nytta året runt. På sommaren håller den solljus och värme ute och på vintern hindrar den värme från att sippra ut genom fönstren. Screenvävens täthet går hela vägen från transparent till mörkläggande och vävens egenskaper styrs av olika material, vävtekniker och färger och är speciellt anpassade för att sänka temperaturen i rummet. 

Sandatex rullgardinskollektion, designat Emma von Brömssen är lite beroendeframkallande, och vi är så glada att få jobba med den och få visa upp kollektionen för er.

Mörkläggning med rullgardin

Mörkläggande rullgardiner är väldigt bra om du enkelt vill få det helt mörkt i ditt sovrum, tv-rum eller bio rum. Det finns flera färger på väven att välja mellan och den är oftast vit på baksidan. Vanligaste reglaget är med steglös kulkedja på sidan men kunder väljer fjärrkontroll till sina nya rullgardiner för att enkelt justera ljuset i i rummet och vill du koppla styrningen till ett Smart Hem finns den möjligheten också. 
Önskar du total mörker väljer du modellen med kassett och sidoskenor för bästa resultat.

Produktblad rullgardiner 

Invändiga solskydd

Takgardin
Plisségardin
Rullgardin
Lamellgardin
Persienner
Special
Barnsäkerhet
Gardiner
Solfilm

Markiser

Zip Screen
Fönstermarkis
Terrassmarkis
Kassetmarkis
Specialmarkiser
Pergolamarkis
Automatisk styrning
Vindskydd
Parasoll
Markiser

Fler sidor

Företaget
Blogg
Kontakta oss
Tipsfilmer

Sociala medier

Facebook
Instagram
YouTube