Mobilmenu
Hem
Företaget
Invändiga solskydd
Duettegardin
Takgardin
Plisségardin
Rullgardin
Lamellgardin
Persienner
Special
Barnsäkerhet
Gardiner
Markiser
Cit i lä
Pergolamarkis
E-butik
Blogg
Kontakta oss
Mobilmenu

Textila gardiner, persienner och smarta insynsskydd.

Snygga insynsskydd och effektiva solskydd är idag en naturlig del av din inredning. Vill du att din gardin ska sticka ut och vara snyggast i rummet eller bara vara neutral och smälta in i rummets inredning kommer du kunna hitta din färg och kvalité i vårt sortiment. 

Duettegardin - för att snygga till dina fönster. Blå Duettegardiner

Du matchar enkelt Duettegardiner till din inredning och stil, Duetteväven passar i alla rum och fönster som snygg gardinlösning, ett riktigt bra insynsskydd, bra solskydd och effektiv mörkläggning. Här finns modiga färger att inspireras av, men även mer naturliga och stilrena toner bland Duettvävarna. Produktblad Duettegardin. 

Läs mer

Tak-gardiner, solskydd och skuggtak för uterum och takfönster

Takgardiner med Duetteväv monterade mellan takstolarna skyddar golv och möbler mot sol och blekning. Du stänger ute ljuset, sänker ljudnivån riktigt bra i inglasade uterum och du kan använda rummet hela året med bra komfort. Läs mer

Se en Liten inspirationsfilm här om snygga solskydd till dina fönster.

 

 

Plisségardin

Det är viktigt att alla solskydd anpassas efter dig och ditt behov av Plisségardin är ett bra alternativ då den är smidig och enkel med många möjligheter i dina fönster. Du väljer mellan klassiska naturliga färger, strama och enkla eller lite grovt och med struktur i väven. Och glöm inte att fundera på vilken funktion gardinerna ska ha i ditt rum!  Läs mer»

Produktblad Plisségardin och även här

 

 

 

SpeciallösningarSolskydd för specialfönster

Smarta solskydd för lutande fönsterpartier, trekantsfönster och specialfönster. Allt från solskydd till mörkläggning går att anpassa till lutande fönster. Läs mer»

 

 

 

Lamellgardinlamellgardin, skjutparti, ikaros solskydd

Lamellgardiner ger bra insynsskydd, enkel ljusreglering och effektiv klimatkontroll är några av funktioner som gör lamellgardinen optimal för stora fönster hemma och på jobbet.  Läs mer»
Produktblad Lamellgardin.

 

 

 

 

Rullgardin Rullgardin, Ikaros solskydd, Emma Von Brömssen

Rullgardiner i härliga färger och moderna mönster finns i kollektioner som uppdateras i takt med trender och flöden. Ska du ha långsiktig glädje av en produkt du använder varje dag så krävs kvalitet, och det får du med våra rullgardiner. Läs mer»
Produktblad Rullgardin.

 

 

 

Persienner50mm interiörpersienn, perforerad lamell

Persienner - ett riktigt smart solskydd som räddar utsikten i alla lägen. Du väljer mellan traditionella persienner, aluminiumpersienner eller träpersienner som är i 25 eller 50mm breda lameller. Läs mer»

Produktblad Persienn         produktblad 50mm interiörpersienn

 

 

Sover DU gott?

Se till att du sover i ett så mörkt rum som möjligt. Då då sover du nämligen som bäst och vaknar glad, pigg och fokuserad.
Och en ytterligare bonus – du lever längre. Läs mer om våra mörkläggningsgardiner här och mörkläggande rullgardiner här.


Vi samarbetar med några av Sveriges bästa tillverkare av invändiga solskydd vilket gör att du har ett brett utbud för alla dina önskemål till moderna fönster.

KD-solskydd  StyRa-solskydd  Ljus & Confort   Riviera markiser   CitiLä  Hestra Markis   Sandatex   Dickson  

Sociala medier:
Camilla Rydberg i Smögen, Västra Götalands län, SE på Houzz