Mobilmenu
Hem
Företaget
Invändiga solskydd
Plisségardin
Rullgardin
Lamellgardin
Persienner
Solfilm
Gardiner
Takgardin
Special
Barnsäkerhet
Markiser
Cit i lä
Tipsfilmer
Blogg
Kontakta oss
Mobilmenu

Plisségardin och Duetteväv

Duette och plisségardiner är det mest populära solskyddet våra kunder väljer till sina fönster. Oftast söker man en praktisk, funktionell och effektiv lösning för sitt sol- och insynsskydd, därför är det så bra att plisségardiner minskar bländning, dämpar ljud och blir en snygg inredningsdetalj i dina fönster. Med rätt val av produkt, reglagetyp och korrekt installation får du en perfekt funktion som håller mycket länge. 
Det är viktigt för oss att alla solskydd anpassas efter dig och ditt behov och vår tanke är att när du varje dag använder dina solskydd ska du känna dig nöjd och glad över ditt beslut.  läs mer om Plissé här

Välj din plisségardin med omsorg

Det flexibla reglaget ger ett riktigt bra insynsskydd och smart solskydd i samma system och väljer du till en mörkläggande väv passar Duettegardinen perfekt i ditt sovrum som mörkläggning. I ditt vardagsrum tex. handlar det om att skapa bra villkor för en behaglig inomhustemperatur och att inte bländas av ljuset i läshörnan eller behöva solglasögon vid matbordet.

Alla gardiner ska måttbeställas så de passar där de ska sitta.

 

Reglage finns med lina på sidan, flexibelt från båda håll, kulkedja eller med fjärrkontroll.

Plisségardinen fungerar utmärkt som snygg gardinlösning, bra solskydd och effektivt insynsskydd för husets alla rum. Plisségardinen passar även bra i lutande fönster, takfönster och fönsterdörrar, där de regleras med lina eller via handtaget. Vävar finns i många olika färger som du enkelt matchar till din inredning och stil. 

Produktblad Plissé och Duette. 

Modellförteckning Plissé och Duette

Invändiga solskydd

Takgardin
Plisségardin
Rullgardin
Lamellgardin
Persienner
Special
Barnsäkerhet
Gardiner
Solfilm

Markiser

Zip Screen
Fönstermarkis
Terrassmarkis
Kassetmarkis
Specialmarkiser
Pergolamarkis
Automatisk styrning
Vindskydd
Parasoll
Markiser

Fler sidor

Företaget
Blogg
Kontakta oss
Tipsfilmer

Sociala medier

Facebook
Instagram
YouTube