Mobilmenu
Hem
Företaget
Inomhus
Plisségardin
Rullgardin
Lamellgardin
Persienner
Solfilm
Gardiner
Takgardin
Lutande fönster
Barnsäkerhet
Utomhus
Cit i lä
Tipsfilmer
Blogg
Miljö & energi
Boka hembesök
Kontakta oss
Mobilmenu

Plisségardin och Duetteväv

Populär lösning för sol och insynskydd på fönster är Duette- och plisségardiner, som våra kunder oftast väljer. De är praktiska, funktionella och effektiva i att skydda mot sol och insyn. Plisségardiner minskar bländning, dämpar ljud och är en snygg inredningsdetalj. Med rätt produktval, reglage och installation får du en perfekt funktion som varar länge.

Vi lägger stor vikt vid att anpassa solskyddet efter dina behov så att du kan känna dig nöjd och glad varje gång du använder det. När du väljer din plisségardin, tänk på vad du behöver för insynsskydd eller solskydd i varje rum. Till exempel kan Duettegardiner med mörkläggande väv passa perfekt i sovrummet.

Oavsett vilket rum du väljer för dina gardiner, måste de måttbeställas för att passa perfekt. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för dina fönster och garanterar att du får ett skydd som fungerar optimalt och ser bra ut.

läs mer om Plissé här

 

Reglage finns med lina på sidan, flexibelt från båda håll, kulkedja eller med fjärrkontroll.

Utforska vårt sortiment av invändiga sol- och insynsskydd och gardiner för att ta din inomhusmiljö till nästa nivå av komfort och stil och många av våra gardiner kan också motoriseras och anpassas med smart funktionalitet som kan styras via din telefon.

Plisségardinen fungerar utmärkt som snygg gardinlösning, bra solskydd och effektivt insynsskydd för husets alla rum. Plisségardinen passar även bra i lutande fönster, takfönster och fönsterdörrar, där de regleras med lina eller via handtaget. Vävar finns i många olika färger som du enkelt matchar till din inredning och stil. 

Produktblad Plissé och Duette. 

Modellförteckning Plissé och Duette

Få prisförslag på denna produkt

Invändiga solskydd

Takgardin
Plisségardin
Rullgardin
Lamellgardin
Persienner
Special
Barnsäkerhet
Gardiner
Solfilm

Markiser

Markiser
Zip Screen
Fönstermarkis
Terrassmarkis
Kassetmarkis
Specialmarkiser
Pergolamarkis
Automatisk styrning
Vindskydd
Parasoll

Fler sidor

Företaget
Blogg
Kontakta oss
Tipsfilmer

Sociala medier

Facebook
Instagram
YouTube