Mobilmenu
Hem
Företaget
Invändiga solskydd
Duettegardin
Takgardin
Plisségardin
Rullgardiner
Lamellgardin
Persienner
Special
Barnsäkerhet
Markiser
Cit i lä
Pergolamarkis
Nya vävar
E-butik
Kontakta oss
Mobilmenu

Plisségardin - plissé - enkelvävVit plisségardin med lite mönster i väven.

Plissé är perfekt som insynsskydd till dina fönster för plissé är små och smidiga och finns i många olika färger och former. Du väljer en Plisségardin när solskyddet helst skall vara osynligt i fönstren och tack vare reglaget med handtag väljer du enkelt vart plissé skall stanna. Plisségardiner passar bra lutande fönster, fönster i tak och fönster ner till golv. Regleras med lina, motor eller exklusiva LiteRise; styr med fingertopparna. I vävkollektionen hitta du det mesta i form av färger, textiler, mönster och grader av solskydd. 
   

Vi utgår alltid från dig som kund och ställer alltid frågan: På vilket sätt kan vi göra göra ditt hem mer behagligt, göra det lättare att sova eller se på TV utan att du bländas av solen? Det är viktigt för oss att alla solskydd anpassas efter dig och ditt behov och vår tanke är att när du varje dag använder dina solskydd  ska du  känna dig nöjd och glad över ditt beslut.

läs mer här

 

 

Vävar finns med ljusreglerande, värmereflekterande och mörkläggande egenskaper i olika kombinationer och är till huvuddelen tillverkad av 100% polyester men även inslag av bomull och Trevira CS finns på ett antal kvalitéer.

 

 

 

 

 

Till specialfönster

Plisségardiner och Duettegardiner finns att få i många olika former för att passa i lutande, trekantiga och runda fönster. Inget är omöjligt, det gäller bara hitta rätt lösning till dina specialfönster?

Läs mer här

Sociala medier:
Camilla Rydberg i Smögen, Västra Götalands län, SE på Houzz