Mobilmenu
Hem
Företaget
Inomhus
Plisségardin
Rullgardin
Lamellgardin
Persienner
Solfilm
Gardiner
Takgardin
Special
Barnsäkerhet
Utomhus
Cit i lä
MARKISVÄV BLUE
Tipsfilmer
Blogg
Kontakta oss
Mobilmenu

Skapa tidlös elegans med Interiörpersienner, Träpersienner och Klassiska persienner

Att skapa en stilren och tidlös inredning är en dröm för många hemmafixare. Och med våra Interiörpersienner, Träpersienner och Klassiska persienner kan du enkelt uppnå den looken. Våra persienner är tillverkade med högsta kvalitet och precision, vilket ger en slitstark och robust lösning för dina fönster. Med olika färg- och designalternativ kan du enkelt anpassa dina persienner till dina övriga inredningsval, vilket skapar en enhetlig och harmonisk atmosfär i rummet.

Interiörpersienner ger dig fullständig kontroll över dagsljuset som kommer in i dina rum. Du kan justera lamellerna för att skapa önskad mängd ljus eller helt mörklägga rummet. Med våra Träpersienner får du en naturlig och organisk look som ger en varm och inbjudande känsla till ditt hem. Träpersienner kan användas i både moderna och traditionella inredningsstilar och ger en unik karaktär till dina fönster.

För er som vill ha en klassisk look är våra Klassiska persienner det perfekta valet. Dessa persienner har varit en favorit i heminredning i många år och ger ett stilfullt insynsskydd som passar i de flesta rum. Alla persienner måttanpassas så de passar för just dina fösnter.

 Produktblad interiörpersienn 

Persiennen – Hatad, älskad och perfekt solskydd

Persiennen har en speciell plats i många människors hjärtan. Vissa älskar dem för deras effektiva solskydd och insynsskydd, medan andra hatar dem för deras gamla och omoderna utseende. Men nu kan du få persienner som ett snyggt och effektivt solskydd som passar perfekt till din moderna inredning.

Du kan välja mellan olika bredder på lamellerna och även mellan vanliga eller perforerade lameller. Vill du ha in lite ljus vinklar du lite grann och vill du ha en mörkare miljö stänger du dem helt. Dessutom kan du välja mellan många olika snygga färger om du inte vill ha vita eller grå persienner.

Så glöm det gamla och välj en persienn som är anpassad för moderna hem.

Invändiga solskydd

Takgardin
Plisségardin
Rullgardin
Lamellgardin
Persienner
Special
Barnsäkerhet
Gardiner
Solfilm

Markiser

Zip Screen
Fönstermarkis
Terrassmarkis
Kassetmarkis
Specialmarkiser
Pergolamarkis
Automatisk styrning
Vindskydd
Parasoll
Markiser

Fler sidor

Företaget
Blogg
Kontakta oss
Tipsfilmer

Sociala medier

Facebook
Instagram
YouTube