Mobilmenu
Hem
Företaget
Invändiga solskydd
Duettegardin
Takgardin
Plisségardin
Rullgardin
Lamellgardin
Persienner
Special
Barnsäkerhet
Gardiner
Markiser
Cit i lä
Pergolamarkis
E-butik
Blogg
Kontakta oss
Mobilmenu

Persienn - Interiörpersienn - Träpersienn 50mm träpersienn, IKAROS solskydd

Svensktillverkade träpersienner av laserad lind finns i flera snygga färger till alla dina fönster. Ta en 50mm persienn med enbart aluminium och du får ett stiligt och rent intryck. Kombinera med trä och det blir dessutom varmt, fräckt och trendigt.

50mm träpersienner är förutom ett fantastiskt solskydd en riktigt snygg inredningsdetalj eller en smart rumsavdelare. Stilfullt i sitt naturliga material skyddar de golv och möbler samt minskar värmeinsläppet från fönstren under den varmare delen av året.

 

Interiörpersienn- 50mm aluminiumpersienn 50mm aluminiumpersienner

En interiörpersienn förändrar verkligen rummets hela karaktär och väljer du ett dekorativt stegband i enfärgat eller mönstrat, gör du persiennen till din alldeles egna. De snygga färgerna i kollektionen innehåller alla tänkbara nyanser från trendigt vitt och grått till vackra naturliga träfärger.

Läs mer»  

Specifikationer

Max bredd för persienner helt i aluminium 3800mm
Max bredd för persienner med trä bottenlist 2700mm
Max höjd 3800mm

Vanlig aluminiumpersienn Aluminiumpersienn

Den hatade och älskade persiennen som egentligen är den ultimata sol och insynsskyddet, går att få till som ett snyggt och effektivt solskydd. Välj mellan vanlig eller perforerad lamell i olika bredder på lamellerna och vill du bara ha in lite ljus vinklar du lite grann och önskar du mörkare stänger du dem så mycket det går. Du väljer bland många snygga färger om du inte bara vill ha vita eller grå persienner.
Läs mer om persienner här: Produktbald persienn

Sociala medier:
Camilla Rydberg i Smögen, Västra Götalands län, SE på Houzz