Mobilmenu
Hem
Företaget
Invändiga solskydd
Duettegardin
Takgardin
Plisségardin
Rullgardiner
Lamellgardin
Persienner
Special
Barnsäkerhet
Markiser
Cit i lä
Pergolamarkis
Nya vävar
E-butik
Kontakta oss
Mobilmenu

Persienn - Interiörpersienn - Träpersienn50mm träpersienn, IKAROS solskydd

Persienn - ett riktigt smart solskydd som räddar utsikten.

Svensktillverkade träpersienner av laserad lind finns i flera snygga färger till alla dina fönster. Ta en 50mm persienn med enbart aluminium och du får ett stiligt, rent intryck. Kombinera med trä och det blir dessutom varmt, fräckt och trendigt. Du kan välja mellan ett flertal olika lamellfärger, stegband och stegsnören, allt i matchande träslag och med motor om så önskas.

50mm träpersienner är förutom fantastiska solskydd fullt användbara som en riktigt snygg inredningsdetalj eller rumsavdelare där du låter fantasin flöda av matchande färger, ton i ton och rena naturmaterial. Stilfullt och harmoniskt i sitt naturliga material skyddar de golv och möbler men också minskar värmeinsläppet från fönstren under den varmare delen av året.

Specifikationer

Max bredd för persienner helt i aluminium 3800mm
Max bredd för persienner med trä bottenlist 2700mm
Max höjd 3800mm

Interiör persienn- 50mm aluminiumpersienn

Att välja ett dekorativt stegband, antingen enfärgat eller mönstrat, är ett utmärkt sätt att göra persiennen till din alldeles egna. En interiörpersienn förändrar verkligen rummets hela karaktär. De  snygga färgerna i kollektionen innehåller alla tänkbara nyanser, från trendigt vitt och grått till vackra naturliga träfärger så att du ska kunna hitta det perfekta alternativet för ditt hem.

Läs mer»  

 

 

 

Vanlig persienn

Den hatade och älskade persiennen som egentligen är den ultimata sol och insynsskyddet, går att få till som ett snyggt och effektivt solskydd. Välj mellan vanlig eller perforerad lamell i olika bredder på lamellerna och vill du bara ha in lite ljus vinklar du lite grann och önskar du mörkare stänger du dem så mycket det går. Du väljer bland många snygga färger om du inte bara vill ha vita eller grå.
Produktbald persienn

Sociala medier:
Camilla Rydberg i Smögen, Västra Götalands län, SE på Houzz