Mobilmenu
Hem
Företaget
Inomhus
Plisségardin
Rullgardin
Lamellgardin
Persienner
Solfilm
Gardiner
Takgardin
Lutande fönster
Barnsäkerhet
Utomhus
Cit i lä
Tipsfilmer
Blogg
Miljö & energi
Boka hembesök
Kontakta oss
Mobilmenu

Vi erbjuder er ett stort utbud av måttbeställda gardiner.

Allt från transparenta linnegardiner till mörkläggning och insynsskydd. Komplett med gardinskenor och montage så du får en färdig lösning.
Med gardiner och hängande textil skapar enkelt ett rum, i rummet, dämpar ljud och ger dig själv en lite lyxig känsla hemma. Den bästa typen av gardiner för ett visst utrymme beror på olika faktorer, inklusive dina specifika behov, stilpreferenser och rummets funktion.

Vi hjäpler dig på vägen till bästa resultat.

Skapa hotellkänsla hemma med eleganta Wawegardiner

Drömmer du om att ha en lyxig hotellkänsla hemma? Då kan Wawegardiner vara lösningen för dig! Med sin eleganta och sofistikerade design kan dessa gardiner ge en exklusiv touch till ditt hem och skapa en känsla av lyx och avkoppling. Wawegardiner används ofta i hotell- och restaurangmiljöer och du kan också skapa den där stämningen hemma. Gardinerna finns i olika utföranden och färger, från mjuka och genomskinliga tyger till mer täckande och mörkläggande alternativ. Wawegardinerna har en unik veckning som ger ett mjukt och elegant inslag


Sammarbete med Carrot & Vanilla

Flexibla rum med gardiner

Gardiner är utmärkt för att skapa avskildhet och anpassa stora utrymmen till mindre och mer funktionella delar. Oavsett om du behöver dela upp en matsal eller mötesrum, eller om du behöver skärma av en mindre lägenhet, kan gardiner användas som en flexibel vägg av tyg. Låt dem löpa fritt runt hörn, göra ett U där det behövs eller bara följa väggen. Detta ger dig möjlighet att skapa olika avdelningar eller zoner i ett stort rum utan att behöva bygga permanenta väggar. Detta är inte bara praktiskt, utan det ger också möjlighet att ändra om inredningen och skapa nya utrymmen efter behov.

Motorisera dina gardiner för ett bekvämare hem

Enkelhet och bekvämlighet kan vara viktigt i dagens samhälle. Med en motoriserad gardinskena kan du enkelt styra mörkläggningen i ditt rum eller dämpa ljuset utan att behöva resa dig upp. Gardinskenan glider tyst och mjukt längs väggen och stannar precis där du vill ha den, med en mitt- eller sidoöppning som passar din inredning. Du behöver inte oroa dig för att dra el eller göra en komplicerad installation eftersom gardinskenan är utrustad med en batterimotor som laddas via en vanlig laddkabel. Se en film på hur Glydea Irismo fungerar här 

Prisexempel motoriserad Glydea Irismo gardinskena med fjärrkontroll och laddbar motor. 3m bred Pris: 10350: - inkl. moms.  5m bred Pris: 13 200: - inkl. moms

Pris exempel vanlig gardinskena med waveglid. 3m bred Pris: 900: - inkl. moms  5m bred Pris: 1500: - inkl. moms

Se en film på hur Glydea Irismo fungerar här   Några bilder lånade av sandatex.se


Utomhusväv - Etamine och Home Dynväv

Det finns många olika typer av utomhusväv att välja mellan, med olika egenskaper och mönster. En del utomhusväv är till exempel vattenavvisande och andra är mer ventilerande för att släppa igenom luft och undvika kondens.
För uterum och växthus är utomhusväv också ett utmärkt val för gardiner. Dessa gardiner ger en känsla av inomhusmiljö samtidigt som de tål de tuffa förhållandena i en utomhusmiljö. Utomhusvävarna är lättskötta och tål att tvättas, vilket är en fördel när det gäller utomhusinredning.

Tänk på faktorer som ljuskontroll, integritet, isolering och estetik när du väljer rätt gardiner för ditt utrymme och ta hjälp av proffsen så du får dina snygga gardiner måttade och monterade.

  • Skira gardiner är lätta och släpper in mycket naturligt ljus samtidigt som de ger minimal avskildhet. De är perfekta för att ge en mjuk, luftig känsla till rum där integritet inte är ett stort problem.
  • Mörkläggningsgardiner är designade för att blockera nästan allt inkommande ljus. De är perfekta för sovrum, dagis eller hemmabio där du behöver mörker för att sova eller titta på film under dagen.
  • Termiska gardiner är fodrade med isoleringsmaterial som hjälper till att reglera rumstemperaturen. De är idealiska för energieffektivitet och håller rummen varmare på vintern och svalare på sommaren. Dessa är bra för alla rum där temperaturkontroll är viktigt.

I slutändan beror den bästa typen av gardiner på dina behov, stil och det specifika rummet du inreder.

Få prisförslag på denna produkt

Invändiga solskydd

Takgardin
Plisségardin
Rullgardin
Lamellgardin
Persienner
Special
Barnsäkerhet
Gardiner
Solfilm

Markiser

Markiser
Zip Screen
Fönstermarkis
Terrassmarkis
Kassetmarkis
Specialmarkiser
Pergolamarkis
Automatisk styrning
Vindskydd
Parasoll

Fler sidor

Företaget
Blogg
Kontakta oss
Tipsfilmer

Sociala medier

Facebook
Instagram
YouTube