Mobilmenu
Hem
Företaget
Invändiga solskydd
Duettegardin
Takgardin
Plisségardin
Rullgardin
Lamellgardin
Persienner
Special
Barnsäkerhet
Gardiner
Markiser
Cit i lä
Pergolamarkis
E-butik
Blogg
Kontakta oss
Mobilmenu

Duettegardin ® - en textil gardin.Duettegardin, Ikaros solskydd 

Duettegardin är det mest populäraste solskydd våra kunder väljer till sina fönster. Duettegardiner finns i många bra färger du enkelt matchar till din inredning och stil som snygg gardinlösning, bra solskydd och effektivt insynsskydd för husets alla rum.

Duettegadiner passar bra lutande fönster, takfönster och stora fönster från golv till tak. Regleras med lina, motor eller LiteRise (regleras steglöst genom att lyfta eller sänka underlisten för hand)

Välj dina Duettegardiner med omsorg.

I ditt sovrum tex. handlar det om att skapa bra villkor för en god nattsömn men samtidigt kan sovrummet också vara ett flexibelt rum med flera behov av bra ljus och mörker. Ni ser kanske på TV, läser tidningar och böcker och till och med jobbar i sovrummet. Tillsammans ställer detta krav på Duettegardinens ljustäthet i väven och vilken typ av reglage ni vill använda.

 

Din möjlighet att reglera ljuset in i rummet.Duettegardin, solskydd och insynsskydd. IKAROS soskydd

När man tänker efter så är det oftast mitt på fönstret, i ögonhöjd, som avskärmning från nyfikna blickar verkligen gör nytta, ellerhur. Då är den flexibla funktionen med reglage från två håll riktigt bra. 

Vill du skärma av höjer du bara upp gardinen dit du vill för att minska insynen. Naturligtvis kan du också använda gardinen traditionellt, det vill säga utgå från toppen och sänka ner som vanligt.

Det är en fin balansgång mellan för lite solljus och när det är för mycket ljusinsläpp, att det upplevs irriterande. Fundera på om dina gardiner till vardagsrummet ska stänga ute så mycket ljus som möjligt eller om det viktiga är att endast skärma av.  Är ljuset in hårt och kallt behöver Duetten dämpa ner ordentligt och då ska du undvika välja en allt för vit väv.

Produktblad Plissé och Duette.

Mörkläggning med Duetteväv Mörkläggande duettegardiner till lutande fönster

Mörkläggande Duette/ enkelcell med dolda linor är det bästa för mörkläggning i sovrum eller biorum. Med sidoskenor och fjärrkontroll får du den optimala mörkläggnigngen där du reglerar gardinen från sängen eller soffan.

Att stänga ute ljuset är inte det enda som bra solskydd kan göra. Du kan läsa mer omhur solskydd kan sänka elkostnader, stoppa kallras och mycket mer på vår sida om Miljö & energi

Vill du veta mer om Duettegardinernas egenskaper Duettegardiner.se

Vill du testa och se hur de olika färgerna kan se ut i dina fönster kan själv välja produkt och vävar via DesigneSpace och Lära dig mer här!

 

ikaros, duettegrdiner i allrumm

Sociala medier:
Camilla Rydberg i Smögen, Västra Götalands län, SE på Houzz