Mobilmenu
Hem
Företaget
Invändiga solskydd
Duettegardin
Takgardin
Plisségardin
Rullgardiner
Lamellgardin
Persienner
Special
Barnsäkerhet
Markiser
Cit i lä
Pergolamarkis
Nya vävar
E-butik
Kontakta oss
Mobilmenu

Duettegardin ®

Dax att snygga till dina fönster med Duettegardiner!Duettegardin, Ikaros solskydd

Duettegardiner är det mest populäraste solskydd våra kunder väljer till sina fönster. Duettegardiner finns i många bra färger du enkelt matchar till din inredning och stil som snygg gardinlösning, bra solskydd och effektivt insynsskydd för husets alla rum.

Välj dina Duettegardiner med omsorg.

I ditt sovrum tex. handlar det om att skapa bra villkor för en god nattsömn men samtidigt kan sovrummet också vara ett flexibelt rum där ni ser på TV eller läser tidningar, böcker och till och med jobbar. Tillsammans ställer detta krav på Duettegardinens ljustäthet i väven och vilken typ av reglage ni vill använda.

Duettegadiner passar bra lutande fönster, takfönster och stora fönster från golv till tak. Regleras med lina, motor eller LiteRise (regleras steglöst genom att lyfta eller sänka underlisten för hand)

 

 

 

Din möjlighet att reglera ljuset in i rummet.Duettegardin, solskydd och insynsskydd. IKAROS sooskydd

När man tänker efter så är det oftast mitt på fönstret, i ögonhöjd, som avskärmning från nyfikna blickar verkligen gör nytta. Samtidigt behåller du dagsljuset i rummet. Visst låter det smart!
Vill du skärma av helt och hållet, höjer du bara upp gardinen i toppen och sänker i botten. Naturligtvis kan du också använda gardinen traditionellt, det vill säga utgå från toppen och sänka ner som vanligt och Duettegardinen passar i alla rum och fönster som solskydd och mörkläggning, insynsskydd och stämningsskapare.

Det är en fin balansgång mellan för lite solljus och när det är för mycket ljusinsläpp, att det upplevs irriterande. Fundera på om dina gardiner till vardagsrummet ska stänga ute så mycket ljus som möjligt eller om det viktiga är att endast skärma av.  Är ljuset in hårt och kallt behöver Duetten dämpa ner ordentligt och då ska du undvika välja en allt för vit väv.

Vill du testa och se hur de olika färgerna kan se ut i dina fönster kan själv välja produkt och vävar via DesigneSpace och Lära dig mer här!  
Produktblad Plissé och Duette.

Vill du veta mer om Duetter läser du mer på Duette.se

  

Energieffektivt med isolerande egenskaper - dra ner solskydden på natten!

Under den kallare delen av året vill man få in och behålla så mycket värme som möjligt i huset. Vad många inte tänker på är att invändigt solskydd även fungerar som isolering vintertid. Dra ner solskydden på natten som då ger ett extra isolerande lager och hindrar den varma luften att försvinna ut genom glasrutorna. Produkterna skapar en luftspalt mellan rummet och glaset som då ger en isolerande effekt och du spar energi. Vill du veta mer om Duettegardinernas egenskaper, klicka på länken och du hamnar på Duette.se

 

Mörkläggning med Duetteväv

Mörkläggande Duette/ enkelcell med dolda linor är det bästa för mörkläggning i sovrum eller biorum. Med sidoskenor och fjärrkontroll får du den optimala mörkläggnigngen där du reglerar gardinen från sängen eller soffan.

Duetten är världsledande genom de isolerande egenskaper som alla varianter har, från den ljusaste väven som släpper in ett mjukt filtrerande ljus till helt mörkläggande gardiner i olika färger.

Vill du veta mer om Duettegardinernas egenskaper, klicka på länken och du hamnar på Duettegardiner.se

 

 

 

 

 

ikaros, duettegrdiner i allrumm

Sociala medier:
Camilla Rydberg i Smögen, Västra Götalands län, SE på Houzz