Mobilmenu
Hem
Företaget
Invändiga solskydd
Duettegardin
Plisségardin
Rullgardin
Lamellgardin
Persienner
Solfilm
Gardiner
Takgardin
Special
Barnsäkerhet
Markiser
Cit i lä
Blogg
Kontakta oss
Mobilmenu

Duettegardin

Duette®-gardinen är det mest populära solskyddet våra kunder väljer till sina fönster som sol och insynsskydd och den ska måttbeställas så den passar där den ska sitta.  

Oftast söker man en praktisk, funktionell och effektiv lösning för sitt sol- och insynsskydd, därför är det så bra att Duette®-gardinen skapar komfort, dämpar ljud och blir en snygg inredningsdetalj i dina fönster. Med rätt val av produkt och korrekt installation får du en perfekt funktion som håller mycket länge.

Välj din Duettegardin med omsorg

Det flexibla reglaget ger ett riktigt bra insynsskydd och smart solskydd i samma system och väljer du till en mörkläggande väv passar Duettegardinen perfekt i ditt sovrum som mörkläggning och insynsskydd. I ditt vardagsrum tex. handlar det om att skapa bra villkor för en behaglig inomhustemperatur och att inte bländas av ljuset i läshörnan eller behöva solglasögon vid matbordet.

Duettegardinen fungerar utmärkt som snygg gardinlösning, bra solskydd och effektivt insynsskydd för husets alla rum. Duettegardiner passar bra i lutande fönster, takfönster och stora fönster från golv till tak och regleras med lina eller motor och Duettegardiner finns i många olika färger som du enkelt matchar till din inredning och stil. 

Produktblad Plissé och Duette. 

Modellförteckning Plissé och Duette

Duettegardinernas egenskaper Duettegardiner.se

Invändiga solskydd

Duettgardin
Takgardin
Plisségardin
Rullgardin
Lamellgardin
Persienner
Special
Barnsäkerhet
Gardiner
Solfilm

Markiser

Zip Screen
Fönstermarkis
Terrassmarkis
Kassetmarkis
Specialmarkiser
Pergolamarkis
Automatisk styrning
Vindskydd
Parasoll
markiser

Fler sidor

Företaget
Blogg
Kontakta oss

Sociala medier

Facebook
Instagram