Mobilmenu
Hem
Företaget
Invändiga solskydd
Plisségardin
Rullgardin
Lamellgardin
Persienner
Solfilm
Gardiner
Takgardin
Special
Barnsäkerhet
Markiser
Cit i lä
Tipsfilmer
Blogg
Kontakta oss
Mobilmenu

Textila gardiner, persienner och flexibla insynsskydd

Nya textilier kan fräscha upp ett helt rum när du känner att du vill få till en snabb förändring. Vill du att din gardin ska sticka ut och vara snyggast i rummet eller bara vara neutral och smälta in i rummets inredning kommer du hitta din färg och kvalité i vårt sortiment.

Det finns inga osynliga solskydd, men det går att komma nära. Oavsett hur vacker utsikten är genom dina fönster krävs det ibland ett bra solskydd för att kyla ner rummet. Om ert mål är att inte distraheras av solskydden när de inte används, så kan vi hjälpa er att välja rätt modell för att ge både praktikalitet och estetik

Ett bra solskydd ska måttbeställas så den passar där den ska sitta, det är så viktigt.

 

5 tips på på vägen till dina nya gardiner:
 

  1. Mörkläggande rullgardiner ska monteras på fönsterfodret för bästa resultat. Väven ska täcka hela fönsteröppningen och en bit ut på sidorna av fönstret för att släppa in så lite ljus som möjligt.

  2. Välj en väv med ljus eller vit baksida för alla dina solskydd. Den ljusa sidan reflekterar bort ljuset, den mörka sida drar till sig värmen och det vill man oftast undvika.

  3. En lamellgardin ska måttbeställas så den passar där den ska sitta. Då slipper du "klippa & klistra" och väven i systemet är anpassat efter ditt behov, vilket är så viktigt.

  4. Smartast i sovrummet. Rummet med flest behov är i sovrummet och här är det smartast med ett sol och insynsskydd i fönstret samt en mörkläggningsgardin utanpå som används när det ska mörkläggas. Både rullgardin eller hotellgardiner med mörkläggande tyg fungerar bra. 

  5. Tänk utanför ramarna och använd en rullgardin som garderobsdörr om utrymmet där är litet och lamellgardiner fungerar riktigt bra som rumsavdelare. Du kan också använd en plissé eller rullgardin för att dölja saker, till exempel en överfull bokhylla eller förvaringen under trappan du inte vill se.

Invändiga solskydd

Takgardin
Plisségardin
Rullgardin
Lamellgardin
Persienner
Special
Barnsäkerhet
Gardiner
Solfilm

Markiser

Zip Screen
Fönstermarkis
Terrassmarkis
Kassetmarkis
Specialmarkiser
Pergolamarkis
Automatisk styrning
Vindskydd
Parasoll
Markiser

Fler sidor

Företaget
Blogg
Kontakta oss
Tipsfilmer

Sociala medier

Facebook
Instagram
YouTube
Camilla Rydberg i Smögen, Västra Götalands län, SE på Houzz