Mobilmenu
Hem
Företaget
Inomhus
Plisségardin
Rullgardin
Lamellgardin
Persienner
Solfilm
Gardiner
Takgardin
Lutande fönster
Barnsäkerhet
Utomhus
Cit i lä
Tipsfilmer
Blogg
Miljö & energi
Boka hembesök
Kontakta oss
Mobilmenu

Invändig fönstermiljö- hängande textil, persienner och flexibla insynsskydd

Välkommen till en värld av innovativa lösningar för att skapa den perfekta balansen mellan ljus och insyn.

Här hittar du ett brett utbud av invändiga solskyddslösningar som omfattar allt från eleganta gardiner till effektiva bländskydd, designade för såväl ditt hem som på din arbetsplats. Gardinerna har utformats med omsorg och precision för att förbättra komforten, stilen och funktionaliteten i din miljö

Oavsett om du strävar efter att skapa en lugn och avslappnad atmosfär i ditt hem eller behöver optimera arbetsmiljön på din arbetsplats, har vi de lösningar som passar dig. Vårt fokus ligger på att reglera ljusinsläpp, minska värme och skapa en behaglig och energieffektiv atmosfär.

Det är viktigt att tänka på att ett bra bländ och värmeskydd bör måttbeställas för att passa där det ska sitta.

5 tips på på vägen till dina nya gardiner:
 

  1. Mörkläggande rullgardiner ska monteras på fönsterfodret för bästa resultat. Väven ska täcka hela fönsteröppningen och en bit ut på sidorna av fönstret för att släppa in så lite ljus som möjligt.

  2. Välj en väv med ljus eller vit baksida för alla dina solskydd. Den ljusa sidan reflekterar bort ljuset, den mörka sida drar till sig värmen och det vill man oftast undvika.

  3. En lamellgardin ska måttbeställas så den passar där den ska sitta. Då slipper du "klippa & klistra" och väven i systemet är anpassat efter ditt behov, vilket är så viktigt.

  4. Smartast i sovrummet. Rummet med flest behov är i sovrummet och här är det smartast med ett sol och insynsskydd i fönstret samt en mörkläggningsgardin utanpå som används när det ska mörkläggas. Både rullgardin eller hotellgardiner med mörkläggande tyg fungerar bra. 

  5. Tänk utanför ramarna och använd en rullgardin som garderobsdörr om utrymmet där är litet och lamellgardiner fungerar riktigt bra som rumsavdelare. Du kan också använd en plissé eller rullgardin för att dölja saker, till exempel en överfull bokhylla eller förvaringen under trappan du inte vill se.

Invändiga solskydd

Takgardin
Plisségardin
Rullgardin
Lamellgardin
Persienner
Special
Barnsäkerhet
Gardiner
Solfilm

Markiser

Markiser
Zip Screen
Fönstermarkis
Terrassmarkis
Kassetmarkis
Specialmarkiser
Pergolamarkis
Automatisk styrning
Vindskydd
Parasoll

Fler sidor

Företaget
Blogg
Kontakta oss
Tipsfilmer

Sociala medier

Facebook
Instagram
YouTube
Följ oss på Linked in
Camilla Rydberg i Smögen, Västra Götalands län, SE på Houzz
Svenska Solskyddsförbundet