Mobilmenu
Hem
Företaget
Invändiga solskydd
Duettegardin
Takgardin
Plisségardin
Rullgardiner
Lamellgardin
Persienner
Special
Barnsäkerhet
Markiser
Cit i lä
Pergolamarkis
Nya vävar
E-butik
Kontakta oss
Mobilmenu

Textila gardiner, persienner och smarta insynsskydd.

Snygga insynsskydd och effektiva solskydd är idag en naturlig del av din inredning. Vill du att din gardin ska sticka ut och vara snyggast i rummet eller bara vara neutral och smälta in i rummets inredning kommer du kunna hitta din färg och kvalité i vårt sortiment. 

Duettegardin - för att snygga till dina fönster. Blå Duettegardiner

Du matchar enkelt Duettegardiner till din inredning och stil, Duetteväven passar i alla rum och fönster som snygg gardinlösning, ett riktigt bra insynsskydd, bra solskydd och effektiv mörkläggning. Här finns modiga färger i att inspireras av men även de sobra och naturliga hittar du bland Duetetvävarna. Produktblad Duettegardin. 

Läs mer

 

Tak-gardiner, solskydd och skuggtak för uterum och takfönster

Takgardiner med Duetteväv monterade mellan takstolarna skyddar golv och möbler mot sol och blekning. Du stänger ute ljuset, sänker ljudnivån riktigt bra med Duettegardiner i inglasade uterum och du kan använda rummet hela året med bra komfort. Läs mer

 

Se en Liten inspirationsfilm här om snygga solskydd till dina fönster.

 

Plisségardin

Det är viktigt att alla solskydd anpassas efter dig och ditt behov och Plisségardin är ett bra alternativ då den är smidig och enkel med många möjligheter i dina fönster. Du väljler mellan klassiska naturliga färger, strama och enkla eller lite grovt och med tyngd i väven. Och glöm inte att fundera på vilken funktion gardinerna ska ha i ditt rum!  Läs mer»

Produktblad Plisségardin och även här

 

 

 

 

Speciallösningar

Smarta solskydd för lutande fönsterpartier, trekantsfönster och specialfönster. Allt från solskydd till mörkläggning. Läs mer»

 

 

 

Lamellgardinlamellgardin, skjutparti, ikaros solskydd

Lamellgardin är långt ifrån "kontor", verkligen! Lamellgardiner är ett riktigt bra insynsskydd som tillsammans med enkel ljusreglering och klimatkontroll är några av funktionerna med lamellgardinen som används dagligen både hemma och på jobbet.  Läs mer»
Produktblad Lamellgardin.

 

 

 

 

Rullgardin Rullgardin, Ikaros solskydd, Emma Von Brömssen

Rullgardiner i härliga färger och moderna mönster finns i kollektioner som uppdateras ständigt att följa trender och inredning. Ska man ha långsiktig glädje av en produkt du använder varje dag, då krävs kvalitet och det får du med våra rullgardiner. Läs mer»
Produktblad Rullgardin.

 

 

Persienner50mm interiörpersienn, perforerad lamell

Persienner - ett riktigt smart solskydd som räddar utsikten i alla lägen. Du väljer mellan traditionella persienner, 50mm aluminiumpersienner eller 50mm träpersienner i flera snygga färger. Läs mer»

Produktblad Persienn         produktblad 50mm interiörpersienn

 

 

Sover DU gott?

Se till att du sover i ett så mörkt rum som möjligt, då sover du nämligen som bäst och vaknar glad, pigg och fokuserad.
Och en ytterligare bonus – du lever längre. Läs mer om våra mörkläggningsgardiner här och mörkläggande rullgardiner här.

Energieffektiva gardiner

Höst och vinter-  vår eller sommar.
På dagtid, släpper du in ljuset utifrån och gör inomhusmiljön varm och behaglig att vistas i. På kvällen fäller du ner dina solskydd för att stänga inne den goa värme solen givit under dagen så den inte försvinner ut genom fönstren. Såhär kan du göra med alla typer av solskydd för att få en behagligare inomhusmiljö och att sänka energikostnaden. Med rätt val av gardin kan du sänka värmen mer och skydda ditt hem bättre, spara energi, skapa ett behagligare inomhusklimat, slippa bländning i TV- och datorskärm eller mörklägga ett helt rum. Detta kallar vi för energieffektiva gardiner. Ditt behov ställer olika krav, därför har vi en mängd olika vävar med olika funktioner.

Vi samarbetar med några av Sveriges bästa tillverkare av invändiga solskydd vilket gör att du har ett brett utbud för alla dina önskemål till moderna fönster.

KD-solskydd  StyRa-solskydd  Ljus & Confort   Riviera markiser   CitiLä  Hestra Markis   Sandatex   Dickson  

Sociala medier:
Camilla Rydberg i Smögen, Västra Götalands län, SE på Houzz