Mobilmenu
Hem
Företaget
Inomhus
Plisségardin
Rullgardin
Lamellgardin
Persienner
Solfilm
Gardiner
Takgardin
Special
Barnsäkerhet
Utomhus
Cit i lä
MARKISVÄV BLUE
Tipsfilmer
Blogg
Kontakta oss
Mobilmenu

Invändig fönstermiljö

Textila gardiner, persienner och flexibla insynsskydd

Att uppdatera textilierna i ett rum kan göra en stor skillnad när du vill göra en snabb förändring i din inredning. Oavsett om du vill att din gardin ska vara en framträdande detalj och sticka ut i rummet eller om du vill att den ska smälta in i rummets inredning, kan du hitta den perfekta färgen och kvaliteten i vårt sortiment.

Tyvärr finns det inga gardiner eller bländskydd som är helt osynliga, men det går att komma riktigt nära. Ibland behöver du ett bra värmeskydd för att hålla rummet svalt och skydda golv och möbler mot blekning, även om utsikten genom dina fönster är fantastiska.
Många av våra gardiner kan också motoriseras och anpassas med smart funktionalitet som kan styras via din telefon.

Det är viktigt att tänka på att ett bra bländ och värmeskydd bör måttbeställas för att passa där det ska sitta.

5 tips på på vägen till dina nya gardiner:
 

  1. Mörkläggande rullgardiner ska monteras på fönsterfodret för bästa resultat. Väven ska täcka hela fönsteröppningen och en bit ut på sidorna av fönstret för att släppa in så lite ljus som möjligt.

  2. Välj en väv med ljus eller vit baksida för alla dina solskydd. Den ljusa sidan reflekterar bort ljuset, den mörka sida drar till sig värmen och det vill man oftast undvika.

  3. En lamellgardin ska måttbeställas så den passar där den ska sitta. Då slipper du "klippa & klistra" och väven i systemet är anpassat efter ditt behov, vilket är så viktigt.

  4. Smartast i sovrummet. Rummet med flest behov är i sovrummet och här är det smartast med ett sol och insynsskydd i fönstret samt en mörkläggningsgardin utanpå som används när det ska mörkläggas. Både rullgardin eller hotellgardiner med mörkläggande tyg fungerar bra. 

  5. Tänk utanför ramarna och använd en rullgardin som garderobsdörr om utrymmet där är litet och lamellgardiner fungerar riktigt bra som rumsavdelare. Du kan också använd en plissé eller rullgardin för att dölja saker, till exempel en överfull bokhylla eller förvaringen under trappan du inte vill se.

Invändiga solskydd

Takgardin
Plisségardin
Rullgardin
Lamellgardin
Persienner
Special
Barnsäkerhet
Gardiner
Solfilm

Markiser

Zip Screen
Fönstermarkis
Terrassmarkis
Kassetmarkis
Specialmarkiser
Pergolamarkis
Automatisk styrning
Vindskydd
Parasoll
Markiser

Fler sidor

Företaget
Blogg
Kontakta oss
Tipsfilmer

Sociala medier

Facebook
Instagram
YouTube
Följ oss på Linked in
Camilla Rydberg i Smögen, Västra Götalands län, SE på Houzz
Svenska Solskyddsförbundet