Mobilmenu
Hem
Företaget
Invändiga solskydd
Markiser
Zip Screen
Fönstermarkis
Terrassmarkis
Kassettmarkis
Specialmarkiser
Automatisk styrning
Vindskydd
Cit i lä
Pergolamarkis
Nya vävar
E-butik
Kontakta oss
Mobilmenu

Zip-Screen, vertikalmarkis, är ett perfekt fönsternära solskyddZipp-screen, vertikalmarkis_IKAROS solskydd

Vill du maximera användandet av utvändiga solskydd? I så fall är  Zip-screen markisen riktigt bra för dig med en rad fiffiga lösningar som gör att den tål väldigt mycket mer vind än vanliga vertikamarksier och fönstermarkiser.  Se film på Zip-screen här

Z599 Zip-Screen är en vertikalmarkis som har sidostyrningar med zip-funktion. Detta innebär att screenvävens sidor är försedda med en dragkedja som löper i en glidprofil som håller väven på plats längs hela dess sidor. Denna konstruktion gör produkten utmärkt i vindutsatta lägen och eliminerar dessutom ljusspringan som finns på vanliga vertikalmarkiser.

Kassetten skyddar duken mot väder- och vindslitage. Styrningen sker enkelt med motor eller vev. Den här produkten finns i vitt, silver/natureloxerat eller antrasitstruktur som standard, men som många andra produkter kan den här lackas i valfri RAL eller NCS-kulör mot tillägg. Läs mer

Z599 Zip-Screen har en maximal bredd på upp till 6m och Zip-Screen regleras endast genom en integrerad motor via kabel eller radiosignal och kan EJ seriekopplas. Som tillval finns fjärrkontroll och/eller automatiska styrningar som t.ex. sol- och vindautomatik. Mer om mått och information i filen här: Läs mer om ZIP screen i PDF»

 

Zip-Screen, vertikalmarkis, nu med vevreglage! 

Nu kan du själv välja den nivå du vill ha på din Zip-screen, med vevreglage eller med motor. Med eller utan automatik, valet är ditt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inte alla screenvävar är lämpade att sitta i en zip-screen pga höga krav på formstabilitet. Vi använder vävar för en bra och framtidssäker funktion.

Zip-screen sluter tätt intill väggen och blir nästan osynlig - Zip-screen är perfekt för våra vindutsatta lägen här på västkusten. Zipp-screen, vertikalmarkis_innifrån_IKAROS solskydd

En screenväv silar ljusinflödet så att ett mjukt och behagligt ljus skapas, samtidigt som den ger en nästan full utsikt men med begränsad insyn. Väven reflekterar dessutom bort inkommande strålningsvärme och behovet av inomhuskylning minskar.

     

Sociala medier:
Camilla Rydberg i Smögen, Västra Götalands län, SE på Houzz