Mobilmenu
Hem
Företaget
Invändiga solskydd
Markiser
Zip Screen
Fönstermarkis
Terrassmarkis
Kassettmarkis
Specialmarkiser
Automatisk styrning
Vindskydd
Parasoll
Cit i lä
Pergolamarkis
E-butik
Blogg
Gardinskena
Kontakta oss
Mobilmenu

Vindskydd året runt eller när det behövsSidomarkis som vindskydd och insynsskydd

Sidomarkis som vind och insynsskydd

Sidomarkisen är ett snyggt vindskydd, praktiskt och med enkel användning ger det dig en flexibel vindskyddat "hörne" som du lätt färgmatchar till dina utemöbler och dynor. Sidomarksien manövreras som en rullgardin, du drar ut den fjäderspända väven ur kassetten som är monterad vertikalt och låser handtaget i det medföljande fästet på räcke eller vägg. Tack vare en enkel väggfäste kan sidomarkisen plockas ner utan verktyg. Ring eller mejla oss för mer information.

Produktblad om sidomarkisen

   

Har en stor altan du vill dela upp, kan en sidomarkis göra jobbet. Här skapar du känslan av ett rum med en eller flera väggar på altanen, sidomarkisen en mysig inramning och håller oönskad vind borta. Har du lite väl nyfikna grannar är sidomarkisen perfekt att använda, när det behövs.

Sydda insynsskydd fäst med TenaxKnapp

Ett skräddarsytt vindskydd för er altan som blir snygg och lätt monterad med Tenax knapp. Smart fäste i stället för båtvred. Du beställer TENAX knappar inkl momtageskruv diretk av oss här
Sytt vindskydd monterat med Tenax knapp  

Sytt vindskydd för balkonger och räcken.

Välj vilken väv du vill från markiskollektionen och få det uppsytt efter ditt balkongräcke. Snyggt, praktiskt och bra insynsskydd.

Se alla vävar här och beställ prover hem till dig

 

 

 

Sociala medier:
Camilla Rydberg i Smögen, Västra Götalands län, SE på Houzz