Mobilmenu
Hem
Företaget
Invändiga solskydd
Markiser
Zip Screen
Fönstermarkis
Terrassmarkis
Kassettmarkis
Specialmarkiser
Automatisk styrning
Vindskydd
Cit i lä
Pergolamarkis
Nya vävar
E-butik
Kontakta oss
Mobilmenu

terrassmarkis, ikaros solskyddTerrassmarkis - altanmarkis

Har du redan bestämt dig för vilken modell och storlek du önskar på din terrassmarkis eller kan vi hjälpa till med förslag?

Vill du ha ett gott liv på din uteplats, njuta av goa kvällar, gofika i skuggan eller långfrukost? Dina behov och önskemål är viktiga för oss så du får den markis just du behöver.
Färgen på markisduken kan vara lite svårare att bestämma sig för och det hjälper vi gärna till med så du får den färg du önskar och blir snygg till platsen. Kika runt där du bor, vad har dina grannar för färg på deras markiser, inspireras här på sidan och en randig markisduk är riktigt snyggt på rätt hus.   

Dina tillval när du beställer en markis:

 

 

 

och det viktigaste är storleken. terrassmarkis av ikaros solskydd

Terrassmarkisen ska vara tillräkligt stor för att få plats med allt du behöver under din terrassmarkis. Terrassmarkiserna har ett utfall på max 4 meter och det är inte alltid nödvändigt med maxat utfall men den kan nästan inte bli för bred. På något sätt " krymper den" när den kommer upp på väggen.

Terrassmarkis FA42

Denna modell ingår i månadens erbjudande! Läs mer här
Terrassmarkis FA 42 är en öppen terrassmarkis i standardutförande med aluminiumbärprofil. Max bredd: 7,0 m. Max utfall: 4,0 m. (Vid 7 m bredd, max utfall 3.5 m) Produktblad terrassmarkis FA 42


Terrassmarkis R1800terrassmarkis R1800 Ikaros solskydd

Kraftigare konstruktion med 4 inkapslade vajrar förstärkta fjäderpaket i markisarmen ger god dukspänning och armutfall upp till 3,5 meter. Läs mer»Vi hjälper dig gärna att bolla idéer och lösningar så du får det som du önskar. Vill du göra det väldigt enkelt för dig ber du oss sätta ihop ett paket som vi vet passar din uteplats.


Terrassmarkis R1500

R1500 - Armkonstruktion med dubbla inkapslade vajrar i armleden samt dubbla fjädrar ger en stark vikarm med perfekt dukspänning. Läs mer»

Det är viktigt med bra lutningen på markisen. Vid dålig lutning stannar regnvattnet kvar, markisduken töjs ut och då bildas vattenansamlingar vilket inte är bra för konstruktionen som kan ge vika.


Terrassmarkis FA 22

Terrassmarkis FA22  är vår minsta terrassmarkis men du får mycket markis för pengarna.
Max bredd: 4,0 m. Max utfall: 2,5 m. Produktblad terrassmarkis FA 22


Terrassmarkis med dukbalk FA 46

Terrassmarkis FA46 är en öppen markis med dukbalk. Dukbalkens konstruktion gör att markisen vinklas neråt en bit ut från fasaden, på detta sätt får man en bra skuggning, trots att markisen möjliggör frigång för ex. en altandörr. Max bredd: 7,0 m, Max utfall: 3,5 m.

Produktblad terrassmarkis FA 46

 

Terrassmarkisen ger dig ett skönt skydd mot solen när den gassar som mest, men markisen ger dig även skydd mot lättare duggregn, kyla och dagg på sena kvällar.

Sociala medier:
Camilla Rydberg i Smögen, Västra Götalands län, SE på Houzz