Mobilmenu
Hem
Företaget
Invändiga solskydd
Markiser
Zip Screen
Fönstermarkis
Terrassmarkis
Kassettmarkis
Specialmarkiser
Automatisk styrning
Vindskydd
Parasoll
Cit i lä
Pergolamarkis
E-butik
Blogg
Kontakta oss
Mobilmenu

Specialmarkis Terrassmarksi med korsade armar

Det är ju inte alltid man har en stor och rak vägg precis där man har sin favoritplats, eller hur? Det kan lika gärna vara smalt, trångt, altandörrar och trappor i vägen. Då får det bli en anpassad terrassmarkis för just din uteplats och det är inga problem att få till, oftast.
Berätta för oss hur din önskan är så ska vi göra vad vi kan för att hjälpa dig.

 

 

Terrassmarkis med korsade armarterrassmarkis med korsade armar

Terrassmarkis med saxade armar ger små utrymmen en stor markis. Denna funktion gör det möjligt att ha en terrassmarkis på en mycket smal terrass eller balkong. Lutningsvinkeln justeras vid installationen.
Armfästen är konstruerade så att ett fäste är längre/högre än det andra vilket gör att vikarmarnas knän går omlott, dvs ena armen viks över den andra. Max bredd: 4,6 m, Max utfall 3,5 m med tak och solskydd i framkant som tillval. Väldigt praktiskt över balkonger, vid smala burspråk och mindre uteplatser.

Produktblad R1500

Produktblad FA 45

Pergolamarkis eller Takmarkis Takmarkis Versus, IKAROS solskydd

Med denna snygga och smidiga Takmarkis Versuz kan du njuta av din uteplats så mycket längre.

Takmarkis Versuz är en zipmarkis med stilren design, liten kassett och smala stolpar passar den perfekt för villa altanen och uteplatsen. Med riktigt bra dukspänning och helt vattentät duk gör att Takmarkis Versuz fungerar perfekt även regniga dagar

Läs mer

Produktblad takmarkisen

 

 

Dubbel terrassmarkis

Terrassmarkis DUO är en helt fristående konstruktion som kan ställas över sandlådan, altanen, restaurangen eller varför inte över din pool. Den lämpar sig såväl för stora villaterrasser och trädgårdar som för uteserveringar och lekplatser. Terrassmarkis DUO är en mycket flexibel markis som förvandlar din uteplats till ett trivsamt uterum, men den kan placeras var som helst och därmed skapa helt nya rum i din trädgård. Markisen ligger skyddade i en aluminiumkassett som ger bra skydd mot väder och vind.  Produktblad dubbelmarkis

Sociala medier:
Camilla Rydberg i Smögen, Västra Götalands län, SE på Houzz