Mobilmenu
Hem
Företaget
Invändiga solskydd
Markiser
Zip Screen
Fönstermarkis
Terrassmarkis
Kassettmarkis
Specialmarkiser
Automatisk styrning
Vindskydd
Parasoll
Cit i lä
Pergolamarkis
E-butik
Blogg
Kontakta oss
Mobilmenu

Parasoll  

Parasoller passar lika bra för stora uteserveringar, för din uteplats på altanen eller på lilla balkongen i bästa läge.Parasoll, ikaros solskydd smögen

Vi erbjuder parasoller från Caravita med bra funktion, stabila konstruktioner och väderbeständiga dukar i en uppsjö av färger. Bland parasollerna kan du välja bland flera olika modeller i olika storlekar både för den privata uteplatsen och restaurangens uteservering. Parasoll är ett flexibelt solskydd som skyddar både mot sol och stilla regn och med inbyggd värme och belysning kan du dessutom förlänga kvällen eller säsongen rejält! 

Stommen till Caravitas parasoller är i aluminium och rostfritt stål som ger parasollen lång hållbarhet. Dukarna är av samma kvalite som i våra markiser vilket innebär att färgen på duken inte bleknar. De tål naturligtvis både regn och vind och går att sammankoppla med vattenavrinning mellan flera enheter om det behövs.

Varje duk är individuellt tillverkad så du kan även kombinera olika färger i en och samma parasoll om du vill synas ordentligt och stommen går att få lackad i valfri RAL om du har unika önskningar just på stativet.

Skulle olyckan vara framme går det mesta att reparera och duken går att ersätta med ny om det behövs. parasoll ikaros solskydd

Ikaros soslkydd parasoll Carvita

Se modeller och variationer här   Caravitas webbsida här

 

Sociala medier:
Camilla Rydberg i Smögen, Västra Götalands län, SE på Houzz