Mobilmenu
Hem
Företaget
Invändiga solskydd
Markiser
Zip Screen
Fönstermarkis
Terrassmarkis
Kassettmarkis
Specialmarkiser
Automatisk styrning
Vindskydd
Parasoll
Cit i lä
Pergolamarkis
E-butik
Blogg
Kontakta oss
Mobilmenu

Terrassmarkis - KassettmarkisKassettmarkis för din uteplats

Det finns en uppsjö av kassettmarkiser på marknaden och vi har valt att jobba med några av dem vi tycker bäst om. Kassettmarkiser som är små och smidiga, som håller länge och självklart hjälper vi dig så du får den bästa modellen till ditt hus och fasad.

StyRa® Terrassmarkis T720

En smart designad terrassmarkis med helkassett som skyddar duk och armar mot väder och vind. T720 styrs via fjärrkontroll eller strömbrytare på väggen. Motorn är av auto-stopp typ vilket säkerställer full stängning även om duken tänjer sig lite med tiden. Kan kompletteras med skak-sensor eller sol & vindvakt om du behöver det. Läs mer om T720

Kassettmarkis Smart-BoxKassettmarkis med vevreglage

En kassettmarkis med modernare form och kraftigare infästningsmöjligheter vilket ger denna smidiga kassettmarkis en snygg design. Möjligheten att välja vevreglage istället för fjärrkontroll tycker vi är bra för ibland räcker det med att veva, som den traditionella markisen.

Duk och armar ligger helt inkapslat av kassetten och med ett kraftigare fjädersystem med 4 inkapslade vajrar blir det riktigt bra spänning av markisduken. Det förstärkta fjäderpaketet i vikarmen gör det möjligt med 3,5 meter utfall från vägg.

 

Du väljer mellan motor och fjärrkontroll eller att veva markisen som en traditionell markis.

Se mer info i produktblad. Utfall från 150cm till 350cm.Kassettmarkis Smartbox, Ikaros solskydd

 

 

Sociala medier:
Camilla Rydberg i Smögen, Västra Götalands län, SE på Houzz