Mobilmenu
Hem
Företaget
Invändiga solskydd
Markiser
Zip Screen
Fönstermarkis
Terrassmarkis
Kassettmarkis
Specialmarkiser
Automatisk styrning
Vindskydd
Cit i lä
Pergolamarkis
Nya vävar
E-butik
Kontakta oss
Mobilmenu

Terrassmarkis - KassettmarkisKassettmarkis för din uteplats

Ditt bästa rum i huset kan ibland vara på utsidan.

Det finns en uppsjö av kassettmarkiser och vi har valt att jobba med några av dem vi tycker bäst om och som du också kommer bli förtjust i. Små, smidiga kassettmarksier som döljer allt.
Självklart hjälper vi dig så du får den bästa modellen till ditt hus och fasad.

V280 Terrassmarkis i kassett

V280 Terrassmarkis En smart designad terrassmarkis med helkassett som skyddar duk och armar mot väder och vind.

Manövrering: V280 manövreras med motor, via fjärrkontroll eller strömbrytare. Motorn är av auto-stopp typ vilket säkerställer full stängning även om duken tänjer sig lite med tiden. Kan kompletteras med skak-sensor eller sol & vindvakt. Markisen monteras direkt på vägg eller i tak kombinerat med tak-vinkel. Markisen monteras alltid med 2 konsoler som sitter längst ut i vardera ända. Vid bredd över 4.5 m ingår även en mittkonsol. V280 finns i antracit struktur eller vit som standard. Mot tillägg och något längre leveranstid kan andra färger fås.

Dimensioner: Maxbredd: 6 m och Utfall: 2, 2.5 eller 3 m.

Kassettmarkis  SmartBox

Årets nyaste kassettmarkis har en modernare form och kraftigare infästningsmöjligheter vilket ger denna smidiga kassettmarkis en snygg design och möjligheten att välja till vevreglage istället för fjärkontroll tycker vi är bra. Ibland räcker det med att veva, som den traditionella markisen.

Duk och armar ligger helt inkapslat av kassetten och med ett kraftigare fjädersystem med 4 inkapslade vajrar för perfekt spänning av markisduken. Det förstärkta fjäderpaketet i vikarmen gör det möjligt med 3,5 meter utfall från vägg. Du väljer mellan motor och fjärrkontroll eller att veva markisen som en traditionell markis. 

Se mer info i produktblad. Utfall från 150cm till 350cm.

 

Sociala medier:
Camilla Rydberg i Smögen, Västra Götalands län, SE på Houzz