Mobilmenu
Hem
Företaget
Invändiga solskydd
Markiser
Zip Screen
Fönstermarkis
Terrassmarkis
Kassettmarkis
Automatik & styrning
Specialmarkiser
Pergolamarkis
Vindskydd
Parasoll
Cit i lä
Tipsfilmer
Blogg
Kontakta oss
Mobilmenu

Fönstermarkis

Fönstermarkiser och utvändiga solskydd är det bästa sättet att minska värmeinstrålningen för att du ska få ett svalare och behagligare inomhusklimat och det viktigast är att solskyddet är nere innan solen når fönstret. Har värmen väl kommit in är det svårt att kyla ner på ett energieffektivt sätt. Så när solen tittar fram kan du enkelt fälla ut dina fönstermarkiser med automatik eller för egen maskin, med lina. 
Kassetten kan du få lackat i vilken färg du vill och föredrar du teknik väljer du att maxutrusta dina fönstermarkiser med fjärrkontroll och helautomatik, där markiserna sköter sig själv, för absolut bäst effekt. Läs mer här

Den kraftigaste fönstermarkisen

Vår kraftigaste fönstermarkis väljer du vid större fönsterpartier och seriekopplingar. Fönstermarkisen har kraftig frontprofil och armar för användning i mer utsatta lägen så denna markis regleras oftast med fjärrkontroll men kan även fås med utvändig vev.

Produktblad Fönstermarkis   Produktblad Fönstermarkis  XL

Vilken färg?

Tycker du om färg, som rött, grönt, gult gärna väljer starka färger på dina markiser så tänk på att ljuset som går igenom duken har samma färg och ger ett färgat ljus under och inne i rummet.

Den stora trenden av gråa markisdukar håller i sig och kommer nog inte försvinna och färgskalan grå har många nyanser från kalla grå till varma toner. Skillnaden mellan en kall och varm grå är stor och hur ljuset påverkar miljön i rummet under markisen är stor även här.

Färgen du väljer ska du trivas med och tycka om länge och har du med åren tröttnat på den färg du har, så byt den snabbt till något roligare.

Invändiga solskydd

Takgardin
Plisségardin
Rullgardin
Lamellgardin
Persienner
Special
Barnsäkerhet
Gardiner
Solfilm

Markiser

Zip Screen
Fönstermarkis
Terrassmarkis
Kassetmarkis
Specialmarkiser
Pergolamarkis
Automatisk styrning
Vindskydd
Parasoll
Markiser

Fler sidor

Företaget
Blogg
Kontakta oss
Tipsfilmer

Sociala medier

Facebook
Instagram
YouTube