Mobilmenu
Hem
Företaget
Invändiga solskydd
Markiser
Zip Screen
Fönstermarkis
Terrassmarkis
Kassettmarkis
Specialmarkiser
Automatisk styrning
Vindskydd
Parasoll
Cit i lä
Pergolamarkis
E-butik
Blogg
Kontakta oss
Mobilmenu

Markiser, takmarkis och utvändiga solskydd

Markiser - Terrassmarksier - Fönstermarksier - Zip-screen och Pergolamarkis

Visst, en markis huvudsakliga syfte är förstås att hålla solen undan när det är som varmast men ta inte bara "första bästa markis". Tänk igenom hur du vill ha det för markisen ska ge dig en bra känsla och inte bara ge dig skugga. Därför är det viktigt att du väljer rätt modell av markis som är av bra kvalité.
Färgen du väljer på tyget kommer påverka hur gott maten smakar, hur hög mysfaktorn blir på kvällen och om du behöver solglasögon till frukost. Det finns ett stort utbud av markismodeller och vi har valt ut några vi tycker om att jobba med och som passar bra här på kusten. 


Fönstermarkiser

Det är alltid rätt tid att ge era fönstermarkiser omvårdnad och kärlek, vilken årstid det är spelar ingen roll. Se till att allt fungerar med en bra service, byt tyget till det du verkligen vill ha så du använder dem året runt. Vi hjälper gärna till om dina markiser vill ha lite kärlek.

Läs mer»


Terrassmarkiser

Terrassmarkisen skall vara tillräckligt stor för att få plats med allt du behöver för på något sätt " krymper den" när den kommer upp på väggen.
Läs mer»


Kassettmarkiser

Små och smidiga kassetter som döljer allt och är nästan osynlig på väggen. Välj med vevreglage eller fjärrkontroll och självklart hjälper vi dig så du får den bästa modellen till ditt hus och fasad.

Läs mer»


Takmarkis Versus

Pergolamarkis, takmarkis

Med denna snygga och smidiga takmarkis Versuz kan du njuta av din uteplats, pool eller trädgård mycket längre. Med stilren design, liten kassett och smala stolpar passar den perfekt för villa altanen och uteplatsen.

Läs mer»Zip-screen

ZIP-screen

Du behöver inte oroa dig för att markisen ska blåsa sönder, denna modell är den mest vindtåliga vertikalmarkisen.

Läs mer»

 

En liten inspirationsfilm till dig här

 

 

 


Automatik, styrning och trådlösa vindsensorer

Vi tycker att automatik är spännande och är den trådlös är det ännu mer intressant. Det kommer du också att göra.

Läs mer»


Markiserna tillverkas i Sverige - av människor, det är viktigt för oss.

Vi jobbar med svenska tillverkare av markiser och solksydd som KD-solskydd  Ljus & Comfort  Riviera  StyRa och Hestra Markis

Våra vävleverantörer är Sandatex och Dickson constant.
Här kan du beställ vävprover hem till dig via sandatex.se på markisvävar och alla deras invändiga vävar till rullgaridner, lamellgardiner, plissévävar och Honeycell. 

Alla vävar i våra markiskollektioner är tillverkade av spinnfärgad akryl vilket betyder att man tillsatt färgen redan innan man spunnit tråden, vilket ger en helt genom-färgad tråd. Vävarna i våra markiser håller därför en färgäkthet på 7–8 på en 8-gradig skala och alla våra markisvävar är smuts- och vattenavvisande.

Skötselråd för era markiser, stora som små:

Sociala medier:
Camilla Rydberg i Smögen, Västra Götalands län, SE på Houzz