Mobilmenu
Hem
Företaget
Miljö & energi
Invändiga solskydd
Markiser
Cit i lä
Tipsfilmer
Blogg
Kontakta oss
Mobilmenu

Om oss 

Med riktigt bra markiser och vindskydd hjälper vi dig få till den bästa favoritplatsen. 

Camilla & Peter är vi som besöker er och monterar alla era solskydd. Oftast svarar jag i telefon och på era mejl, Peter tar hand om allt som har med infästningar och montageförberedelser att göra.

Med över 14 års erfarenhet i solskyddsbranschen har vi skaffat oss mycket kunskap och erfarenhet om de produkter vi jobbar med. Vårt mål är att våra kunder ska känna sig trygga med oss och det vi rekommenderar för era uteplatser och fönster, att det blir bästa lösningen just där och, ett snyggt montage.

Vår ambition är att dina solskydd, markiser och vindskydd ska ge dig den goa känslan du saknade på din favoritplats. Att gardinerna i rummet dämpar ljuset, minskar värmen och är så snygga att du använder dem ofta. Därför har valt att samarbeta med några av Sveriges bästa tillverkare av invändiga solskydd och markiser vilket gör att du får ett härligt utbud att välja bland. Vi är oerhört tacksamma för förtroendet våra kunder ger oss och så glada över att många väljer att återkomma, år efter år. 

Vill du oxå ha ett gott liv på din uteplats, att kunna njuta av goa kvällar, och ta en gofika i skuggan? Hör då av dig till oss så hjälper vi dig, boka oss här

       

Invändiga solskydd

Takgardin
Plisségardin
Rullgardin
Lamellgardin
Persienner
Special
Barnsäkerhet
Gardiner
Solfilm

Markiser

Zip Screen
Fönstermarkis
Terrassmarkis
Kassetmarkis
Specialmarkiser
Pergolamarkis
Automatisk styrning
Vindskydd
Parasoll
Markiser

Fler sidor

Företaget
Blogg
Kontakta oss
Tipsfilmer

Sociala medier

Facebook
Instagram
YouTube