Mobilmenu
Hem
Företaget
Miljö & energi
Invändiga solskydd
Markiser
Cit i lä
Pergolamarkis
E-butik
Blogg
Kontakta oss
Mobilmenu

IKAROS solskydd

IKAROS solskydd på SmögenCamilla & Peter Rydberg är vi äger och driver företaget sen starten 2007

Oftast svarar jag i telefon och på era mejl och Peter tar hand om allt som har med infästningar och montageförberedelser att göra, tillsammans monterar vi era markiser, glasräcke och solskydd.

Vi är specialister på invändigt och utvändigt solskydd samt glasräcket Cit i Lä och när vi pratar solskydd med våra kunder hamnar vi gärna i detaljerna och designen. Behovet, det personliga användandet och inredningen är viktiga bitar att få med sig i valet av rätt solskydd, terrassmarkis och vindskydd.
Med över 10 års erfarenhet i solskyddsbranschen, med service och känsla har vi skapat ett förtroende hos våra kunder som återkommer år efter år vilket vi är oerhört tacksamma för.

Vårt mål är att dina solskydd, markiser och vindskydd ska ge dig ett behagligt hem att vara i, att detaljerna är noga genomtänkta för att bli en naturlig del av fasaden eller rummet och har en snygg design.

IKAROS solskydd samarbetar med några av Sveriges bästa tillverkare av invändiga solskydd och markiser vilket gör att du får ett härligt utbud att välja bland.

 

Välkommen att boka in oss för just dina solskydd.  Boka tid här:

 

      

Vår affärsidé

ikaros kranlyft ikaros  om oss

Tack till våra kunder!

Stort Tack till våra kunder och för ert förtroende till oss. Det är så roligt att få leverera solskydd till era hem och vi jobbar hårt för att erbjuda er bra service, året om.


våren 2019 

2018 - 2019

Ett helt nytt år framför oss, ska bli så roligt att få se vad ni, våra kunder, kommer fylla våra arbetsdagar med. Några nya terrassmarkismodeller och vår takmarkis lanseras under våren och det höj och sänkbara glasräcket, Cit i Lä, fortsätter vi jobba med som ger er favoritplats ett bra och flexibelt vindskydd. Håll utkik för mer information.

Sociala medier:
Camilla Rydberg i Smögen, Västra Götalands län, SE på Houzz