Mobilmenu
Hem
Företaget
Inomhus
Utomhus
Cit i lä
Tipsfilmer
Blogg
Miljö & energi
Boka hembesök
Kontakta oss
Mobilmenu

Med riktigt bra markiser och vindskydd hjälper vi dig få till den bästa favoritplatsen. 

På Ikaros Solskydd betraktar vi vår yrkesroll som ett hantverk, och vi tar hand om varje steg av processen med omsorg. Vi strävar efter att erbjuda varje kund en skräddarsydd köpupplevelse. Genom att ta oss tid att förstå dina önskemål, ger vi förslag på produkter, väv och funktioner som passar perfekt för dina fönster och din uteplats.

Om du behöver komplett montage med el-installation av markiser och invändiga solskydd, tar vi hand om det i samarbete med våra lokala elektriker. Vi finns alltid nära till hands och håller en hög servicenivå för våra kunder. För oss är kvalitet och kundnöjdhet våra främsta mål.

För att göra det så smidigt som möjligt kommer vi gärna till dig, antingen till din arbetsplats eller en plats som passar dig bäst, för en personlig konsultation. Tillsammans går vi igenom dina önskemål och ger förslag och tips på den bästa modellen och funktionen för din specifika miljö. Låt oss hjälpa dig att skapa det perfekta rummet som du behöver och drömt om.

Om du föredrar att besöka oss i butiken på Smögen är du självklart välkommen dit också.

Ikaros Solskydd har valt att samarbeta med några av Sveriges främsta tillverkare av invändiga solskydd, markiser och höjbara glasräcken, vilket ger dig ett brett utbud att välja bland.

       

Boka oss för konsultation här  och vi erbjuder alltid måttagnign och montage av våra produkter.

 Vi är medlemmar av Svenska solskyddsförbundet  

Garantier

Ikaros solskydd är medlem i Svenska Solskyddsförbundet (SFF). Det betyder att vi har den kunskap som efterfrågas, ett gott anseende i branschen och en god ekonomi. Som medlem i SSF kan vi dessutom lämna 3-års garanti på alla våra solskyddsprodukter. Läs mer om garantin på SFFs webbplats. Kontakta vår kundtjänst direkt om det mot förmodan skulle uppstå problem med ditt solskydd

Invändiga solskydd

Takgardin
Plisségardin
Rullgardin
Lamellgardin
Persienner
Special
Barnsäkerhet
Gardiner
Solfilm

Markiser

Markiser
Zip Screen
Fönstermarkis
Terrassmarkis
Kassetmarkis
Specialmarkiser
Pergolamarkis
Automatisk styrning
Vindskydd
Parasoll

Fler sidor

Företaget
Blogg
Kontakta oss
Tipsfilmer

Sociala medier

Facebook
Instagram
YouTube