Mobilmenu
Hem
Företaget
Inomhus
Utomhus
Cit i lä
MARKISVÄV BLUE
Tipsfilmer
Blogg
Kontakta oss
Mobilmenu

Cit i Lä® 
Skapa en säker och skyddad utomhusmiljö med vårt höjbara glasräcke - Låt oss hjälpa dig att få ut det mesta av din uteplats eller balkong!

Cit i Lä är ett modernt och underhållsfritt koncept för höj- och sänkbar inglasning, som gör det möjligt att maximera användningen av din uteplats utan att behöva oroa dig för vind och väder.

Cit i Lä är enkel och smidig att använda och den rörliga delen höjs och sänks med ett enkelt handgrepp precis där du vill ha den. Så, om du vill ha en praktisk och användarvänlig lösning för att maximera användningen av din uteplats, är Cit i Lä ett utmärkt val. 

CIT I LÄ    Produktblad   Se en film på Cit i Lä    En film till här

Vi är auktoriserad återförsäljare av Cit i Lä 

Glasräcket Cit i Lä går nu att beställa med slipade glaskanter, utan horisontella profiler, vilket ger räcket en renare look.
Kontakta oss för offert så hjälper vi dig.

Cit i Lä är ett modernt och stilrent koncept som kombinerar höj- och sänkbar inglasning med ett riktigt bra vindskydd. Det är tillverkat i robust aluminium och laminerat personsäkerhetsglas, vilket gör det både säkert och hållbart. Du kan välja mellan fem olika höjder och sektioner med en bredd på upp till 2200 mm, så att du kan anpassa det efter dina egna önskemål.

Det bästa med Cit i Lä är att det är så enkelt att använda. Den rörliga delen höjs och sänks med ett enkelt handgrepp precis där du vill ha den. Du kan välja att komplettera med ett fast överljus för en helinglasning eller uppgraderbara redan befintliga sektioner du har. Kombinera uteplatsen med tak, markis eller pergola för maximal komfort och njut av din favoritplats utomhus så mycket längre.

Cit i Lä kräver oftast inte bygglov, så, om du vill ha en vindskyddad och bekväm utomhusmiljö där du kan koppla av och njuta av din trädgård året om, är Cit i Lä- höjbart glasräcke det självklara valet för dig

Invändiga solskydd

Takgardin
Plisségardin
Rullgardin
Lamellgardin
Persienner
Special
Barnsäkerhet
Gardiner
Solfilm

Markiser

Zip Screen
Fönstermarkis
Terrassmarkis
Kassetmarkis
Specialmarkiser
Pergolamarkis
Automatisk styrning
Vindskydd
Parasoll
Markiser

Fler sidor

Företaget
Blogg
Kontakta oss
Tipsfilmer

Sociala medier

Facebook
Instagram
YouTube