Mobilmenu
Hem
Företaget
Invändiga solskydd
Markiser
Cit i lä
Pergolamarkis
E-butik
Blogg
Kontakta oss
Mobilmenu

Vindskydda favoritplatsen med Cit i Lä® !

Vi tycker väldigt mycket om att sitta på vår favoritplats och äta en god middag eller dricka en kopp kaffe och bara ha det bra. Men tyvärr delar den svenska väderguden inte alltid samma intresse, kalla vindar och blåst gör att vi inte sitter på favoritplatsen lika länge som vi önskar. Med vår höj- och sänkbara inglasning investerar du i ett bättre läge och kan njuta på din favoritplats så mycket längre. Glasräcket går nu att beställa med slipade glaskanter, utan horrisontella profiler, vilket ger räcket en renare look.

Produktblad                               Se en film på Cit i Lä                    En film till här


Vi är auktoriserad återförsäljare av Cit i LäCit i Lä, Ikaros solskydd, höj och säkkbart glasräcke

Cit i Lä är lätt och smidigt att använda och den rörliga delen höjs och sänks med ett enkelt handgrepp. Med hjälp av motvikten stannar det reglerbara glaset där du vill utan att låsas fast. Nu kan du beställa Cit i Lä med slipade glaskanter itället för horrisontella aluminiumprofilen vilket ger ett mer rent uttryck.

Vindskyddet är tillverkat i aluminium och förses i standardutförande med laminerat personsäkerhetsglas så om olyckan skulle vara framme och glaset råkar gå sönder håller allt ihop utan att ramla sönder. 

Med Cit i Lä® får du ett glasräcke, inglasning och vindskydd - skräddarsytt efter dina behov för just din favoritplats och kombinera med tak, markis eller pergola för maximal komfort.

Mejla för offert till din uteplats eller uteservering eller ring 070-3446906  för prisuppgift så hjälper vi dig.

 Till våra norska kunder kan ni nu hämta ert glas i Strömstad.

Efter många förfrågningar från er alla, i Sverige och Norge om vårt höj och sänkbara glasräcke Cit i Lä kan vi nu erbjuda er leverans till Strömstad från och med augusti, 2017. Lite närmare för er i Norge och norra Bohuslän där ni själva kan hämta upp ert glasräcke. Mejl oss på [email protected] för order och bokning av frakt.

höj och sänkbart glasräcke Cit i Lä, med slipade glaskanter höj och sänkbart glasräcke Cit i Lä, med slipade glaskanter  Höj och sänkbart glasräcke, Cit i Lä Höj o sänkbart glasräcke, Cit i Lä Höj och sänkbart glasräcke, Cit i Lä

 Höj och sänkbart glasräcke Cit i Lä

Höj och sänkbart glasräcke Cit i Lä

Sociala medier:
Camilla Rydberg i Smögen, Västra Götalands län, SE på Houzz