Mobilmenu
Hem
Företaget
Inomhus
Utomhus
Cit i lä
Tipsfilmer
Blogg
Miljö & energi
Boka hembesök
Kontakta oss
Mobilmenu

Höjbart glasräcke Cit i Lä - Stil, säkerhet och flexibilitet i ett!

Sedan 2011 har Ikaros Solskydd hjälpt till med effektiva lösningar för vindskydd i utomhusmiljöer som uteplatser, balkonger och altaner. Är det dags för oss att assistera dig i att förlänga din säsong utomhus genom att installera "Cit i Lä", ett höjbart glasräcke?

Förläng din utomhussäsong med Cit i Lä.

Med Cit i Lä, höjbart glasräcke, får du inte bara ett stilrent och säkert skydd för din uteplats – du får en möjlighet att njuta av utomhuslivet året runt. Genom att kombinera den enkla användningen med den robusta konstruktionen ger detta innovativa system dig friheten att anpassa din utomhusmiljö efter väder och säsong. Upplev fördelarna med höj- och sänkbara sektioner, som skapar en flexibel och bekväm atmosfär oavsett om du vill njuta av solen eller skydda dig mot vind och regn.

Med Cit i Lä höjbart glasräcke blir din utomhussäsong längre och din uteplats blir en plats att njuta av året om och som ett extra pluss, dämpar glaset ljud utifrån riktigt bra.

Cit I Lä    Produktblad   Se en film på Cit i Lä    En film till här

Vi är auktoriserad återförsäljare av Cit i Lä 

Glasräcket Cit i Lä går nu att beställa med slipade glaskanter, utan horisontella profiler, vilket ger räcket en renare look.
Kontakta oss för offert så hjälper vi dig.

Upptäck det moderna och stilrena konceptet Cit i Lä – den ultimata kombinationen av höj- och sänkbar inglasning med ett imponerande vindskydd. Tillverkat i robust aluminium och laminerat personsäkerhetsglas, Cit i Lä är inte bara säkert utan även otroligt hållbart. Med fem olika höjder och sektioner upp till 2200 mm breda, kan du skräddarsy det precis efter dina behov och önskemål.

Det bästa med Cit i Lä är dess enkelhet. Den rörliga delen kan enkelt höjas och sänkas med ett enkelt handgrepp, exakt där du vill ha den. Du har också möjligheten att komplettera med ett fast överljus för fullständig inglasning eller uppgradera befintliga sektioner. Genom att kombinera din uteplats med tak, markis eller pergola, kan du njuta av maximal komfort och förlänga utesäsongen.

Cit i Lä kräver vanligtvis inte bygglov, vilket gör det till det idealiska valet för dig som vill ha en skyddad och bekväm utomhusmiljö där du kan koppla av och njuta av din uteplats året om. Med Cit i Lä höjbart glasräcke tar du din utomhusupplevelse till nästa nivå.

Få prisförslag på denna produkt

Invändiga solskydd

Takgardin
Plisségardin
Rullgardin
Lamellgardin
Persienner
Special
Barnsäkerhet
Gardiner
Solfilm

Markiser

Markiser
Zip Screen
Fönstermarkis
Terrassmarkis
Kassetmarkis
Specialmarkiser
Pergolamarkis
Automatisk styrning
Vindskydd
Parasoll

Fler sidor

Företaget
Blogg
Kontakta oss
Tipsfilmer

Sociala medier

Facebook
Instagram
YouTube