Mobilmenu
Hem
Företaget
Invändiga solskydd
Markiser
Cit i lä
Tipsfilmer
Blogg
Kontakta oss
Mobilmenu

Cit i Lä® 

Vindskydda favoritplatsen med höj och sänkbart glasräcke

Gör din altan, balkong eller varför inte brygga, till ett ännu mysigare ställe för avkoppling och sällskap. Med en enkel manöver skärmar du av såväl blåsiga sommardagar som kulna höstkvällar men inte minst – du kan öppna upp när det är vackert väder och solen gassar.

CIT I LÄ är ett modernt underhållsfritt koncept för höj- och sänkbar inglasning. Med denna unika produkt får du ut maximalt av din uteplats och du behöver inte rätta dig efter nyckfulla vindar. Komplettera med fast överljus för helinglasning eller välj fasta uppgraderingsbara sektioner för ett snyggt glasräcke. Med höj- och sänkbar inglasning investerar du i ett bättre läge och kan njuta på din favoritplats så mycket längre. Cit i Lä är lätt och smidigt att använda och den rörliga delen höjs och sänks med ett enkelt handgrepp där du vill.  Produktblad   Se en film på Cit i Lä    En film till här

Vi är auktoriserad återförsäljare av Cit i Lä 

Glasräcket Cit i Lä går nu att beställa med slipade glaskanter, utan horisontella profiler, vilket ger räcket en renare look. Mejla för offert till din uteplats eller uteservering så hjälper vi dig. 

Med Cit i Lä® får du ett glasräcke, inglasning och vindskydd anpassat för just din favoritplats och du kan enkelt kombinera med tak, markis eller pergola för maximal komfort.

Tekniska fakta

CIT I LÄ tillverkas i aluminium och laminerat personsäkerhetsglas (som en bilruta). Det finns fem olika höjder i sektioner med bredd upp till 2200 mm, skräddarsytt efter kundens egna önskemål.

Naturanodiserad aluminium är standard och du kan välja pulverlackerat i vitt, svart eller i valfri RAL standardkulör. För insynsskydd i den fasta delen finns opallamellglas, frostad folie eller grått glas som tillval.

CIT I LÄ finns i ett flertal varianter som samtliga går att kombinera med varandra; som fast räcke, höj- och sänkbar inglasning, med fast överljus som fästes i överdelen på altanen. Kombinera med tak, markis eller pergola för maximal komfort.

Våra höj- och sänkbara glasräcken kräver oftast inte bygglov och har låga installationskostnader.

Invändiga solskydd

Takgardin
Plisségardin
Rullgardin
Lamellgardin
Persienner
Special
Barnsäkerhet
Gardiner
Solfilm

Markiser

Zip Screen
Fönstermarkis
Terrassmarkis
Kassetmarkis
Specialmarkiser
Pergolamarkis
Automatisk styrning
Vindskydd
Parasoll
Markiser

Fler sidor

Företaget
Blogg
Kontakta oss
Tipsfilmer

Sociala medier

Facebook
Instagram
YouTube