Mobilmenu
Hem
Företaget
Invändiga solskydd
Markiser
Cit i lä
Tipsfilmer
Blogg
Kontakta oss
Mobilmenu

Cit i Lä® 

Vindskydda favoritplatsen med höj och sänkbart glasräcke

Vi tycker väldigt mycket om att sitta utomhus och äta en god middag, dricka en kopp kaffe och bara ha det bra. Men tyvärr delar den svenska väderguden inte alltid samma intresse, kalla vindar och blåst gör att vi inte sitter på favoritplatsen lika länge eller så ofta som vi önskar. Med höj- och sänkbar inglasning investerar du i ett bättre läge och kan njuta på din favoritplats så mycket längre. Cit i Lä är lätt och smidigt att använda och den rörliga delen höjs och sänks med ett enkelt handgrepp där du vill.  Produktblad   Se en film på Cit i Lä    En film till här

Vi är auktoriserad återförsäljare av Cit i Lä 

Glasräcket Cit i Lä är tillverkat i aluminium och förses i standardutförande med laminerat personsäkerhetsglas så om olyckan skulle vara framme, och glaset råkar gå sönder, håller allt ihop utan att ramla sönder. Med Cit i Lä® får du ett glasräcke, inglasning och vindskydd anpassat för just din favoritplats och du kan enkelt kombinera med tak, markis eller pergola för maximal komfort.

Glasräcket Cit i Lä går nu att beställa med slipade glaskanter, utan horisontella profiler, vilket ger räcket en renare look. Mejla för offert till din uteplats eller uteservering så hjälper vi dig. 

Invändiga solskydd

Takgardin
Plisségardin
Rullgardin
Lamellgardin
Persienner
Special
Barnsäkerhet
Gardiner
Solfilm

Markiser

Zip Screen
Fönstermarkis
Terrassmarkis
Kassetmarkis
Specialmarkiser
Pergolamarkis
Automatisk styrning
Vindskydd
Parasoll
Markiser

Fler sidor

Företaget
Blogg
Kontakta oss
Tipsfilmer

Sociala medier

Facebook
Instagram
YouTube