Mobilmenu
Hem
Företaget
Invändiga solskydd
Markiser
Cit i lä
Tipsfilmer
Blogg
Kontakta oss
Mobilmenu

2022-01-24

Positiva kulörer under 2022

Rosa är nästan som våra vita väggar

Vi har inte sett rosa på många år och nu Rosa är på väg att bli som en bra basfärg i hemmet. Nu pratar vi inte Rosa-rosa utan en mer dämpad rosa i många nyanser och vi har en plisséväv, som har helt rätt rosa färg, och som vi just fått in i vårt showroom. Så snygg!

Rosa, i dämpade varianter, kan vara en fantastisk basfärg som håller över tid. Det är helt enkelt för att den mjukare nyansen kan kombineras fint med andra starkare färger och material. Rosa kan vara som en elegant brytning till de greige och populära mullvadstonerna eller till mer kulörta kulörer som gul, grön eller röd.

Rosa plisségardiner

 

Rosa kan upplevas lite mycket, men passar även de moderna och stilrena hemmen.

Gula favoriter

Gult kan vara så mycket. Varma, syrliga och klassiska men oxå traditionsrika färger, och spännande nyanser. Gult är en färg som kan vara elegant samtidigt som den är lekfull. Ockratoner är ett bra exempel på kulörer som har den härliga kombinationen av något traditionellt, modernt och nytt. Den är så snygg ihop med både varma beige, gyllene, frodiga gröna eller de jordnära röda kulörerna.
Ockra rullgaridn brända färger

 

Starkare röda toner

Vi ser också starkare röda inslag framöver. Starkare toner än de mer jordnära och försiktiga vi sett under ett bra tag nu. Så jag ser fram emot de nya energigivande röda varianterna, de kommer fylla på med adrenalin och positivitet i ditt rum.

50 nyanser av lila

Någonstans, något litet av denna färg är ett inspirerande inslag i rummet. Det finns så många nyanser och inget är fel. En kudde i soffan, ett ljus, en gardin, skålen du sparat eller varför inte måla om en stol i lila. In med lite lila i rummet!
 
Bild lånad av NordicNest

Grönt på väggar

Min personliga favoritfärg kommer vi fortfarande att kunna njut av under 2022. Som i härligt gröna blad, en grön soffa, målad på väggen eller den gröna väven du väljer till din terrassmarkis.
  

 

Så snyggt det kommer bli när du går loss på dessa färger och kanske behöver du även byta ut dina plisségardiner, rullgardiner och persienner till mer 2022?

Här finns det massor av snygga vårfärger och inspiration som passar in i din nya, kreativa, färg-positiva vårkänsla.

 

Bilder lånade av Sandatex

Invändiga solskydd

Takgardin
Plisségardin
Rullgardin
Lamellgardin
Persienner
Special
Barnsäkerhet
Gardiner
Solfilm

Markiser

Zip Screen
Fönstermarkis
Terrassmarkis
Kassetmarkis
Specialmarkiser
Pergolamarkis
Automatisk styrning
Vindskydd
Parasoll
Markiser

Fler sidor

Företaget
Blogg
Kontakta oss
Tipsfilmer

Sociala medier

Facebook
Instagram
YouTube
Camilla Rydberg i Smögen, Västra Götalands län, SE på Houzz