Mobilmenu
Hem
Företaget
Invändiga solskydd
Markiser
Cit i lä
Tipsfilmer
Blogg
Kontakta oss
Mobilmenu

2021-09-28

När hösten flyttar in

Även den gröna färgen har fått sig ett uppsving, vilket speglas bland våra plisséer och rullgardiner. Murriga färger, mörka träslag, rotting och jute. Accenter i guld eller silver som omger soffbord och udda sidobord. Ljusstakar och statyer, smakfullt utplacerade för att både höja lyxfaktorn och sätta en personlig prägel bland de dova jordfärgerna. Runda former möter spikraka linjer, avbrutna av klängväxter, bekväma fåtöljer och boktravar. Hösten må föra med sig mörkret, men den ger även en utmärkt möjlighet att mysa till det lite extra där hemma, och kanske liva upp tillvaron med något nytt.
 

Varför inte lite mönstrade rullgardiner, som enkelt agerar både snygga inredningsdetaljer, och funktionella produkter. I vår kollektion finner ni allt ni kan tänka er, både vad gäller färg och form, för att produkten ska passa just er stil och behov.

Även den gröna färgen har fått sig ett uppsving, vilket speglas bland våra plisséer och rullgardiner. För det är ju inte bara växter som kan bidra med grönt i din omgivning. När du väljer ett solskydd hos oss kan du ju dessutom passa på att matcha det med de gröna inredningsdetaljer du kanske har där hemma.

Hösten må föra med sig mörkret, men den ger även en utmärkt möjlighet att mysa till det lite extra där hemma, och kanske liva upp tillvaron med något nytt.

Personligen tror jag att läshörnan kommer bli en viktig del av rummet under hösten. Det är en självklar plats att både koppla av, fördjupa sig i något intressant och bara få vara för sig själv ett tag. Personligen tror jag att läshörnan kommer bli en viktig del av rummet under hösten. Det är en självklar plats att både koppla av, fördjupa sig i något intressant och bara få vara för sig själv ett tag. Just därför är det så viktigt att ett utrymme som det inte har för mycket störningsmoment, och känns som en plats man vill vara på. Förutom en bekväm sittplats, en varm filt och en plats att ställa kaffekoppen är ljusreglering viktigt för att du inte ska bli bländad. Här kan en klassisk persienn vara en kul retrodetalj, och väljer du färgen rätt kan du dessutom få den att matcha med resten av utrymmet.
 

Invändiga solskydd

Takgardin
Plisségardin
Rullgardin
Lamellgardin
Persienner
Special
Barnsäkerhet
Gardiner
Solfilm

Markiser

Zip Screen
Fönstermarkis
Terrassmarkis
Kassetmarkis
Specialmarkiser
Pergolamarkis
Automatisk styrning
Vindskydd
Parasoll
Markiser

Fler sidor

Företaget
Blogg
Kontakta oss
Tipsfilmer

Sociala medier

Facebook
Instagram
YouTube
Camilla Rydberg i Smögen, Västra Götalands län, SE på Houzz