Mobilmenu
Hem
Företaget
Invändiga solskydd
Markiser
Cit i lä
Blogg
Kontakta oss
Mobilmenu

2021-01-18

5 anledningar att välja kvalitetssolskydd

Till er som inte ännu är så bekant med världen av solskydd vill vi hjälpa er se fördelarna med att investera i solskydd av högre kvalitet, istället för att välja första bästa som får jobbet gjort. Här kommer därför några anledningar att investera i riktigt bra solskydd. 

Måttbeställda solskydd 

Våra solskydd tillverkas på beställning, och därmed utefter måtten på era fönster eller uteplatser. Ni behöver alltså inte längre stå ut med för små rullgardiner eller eventuella komplikationer när solskydd behöver kortas av. Istället löser vi allt för er, och ni slipper klippa och klistra.

Livslängd

Att välja bra solskydd, i kombination med en korrekt installation, tillåter produkterna att hålla mycket länge. Dessa är produkter som både behöver stå emot väder och vind, daglig användning och solblekning. Med vår hjälp, både i val av solskydd och montering kommer ni få ett så långvarigt resultat som möjligt.

Mysfaktor 

När det kommer till solskydd är deras främsta roll såklart att hålla solen undan när det är som varmast. Men att lägga ner lite tid och tanke på vad ni vill ha kan göra stor skillnad. Ta markiser som ett exempel. Tänk igenom vad som skulle få er att få en ”här vill jag spendera hela dagen”- känsla från er markis. Tanken är ju att få utrymmet att bli mer användbart, även under de varmaste timmarna. Varför inte öka hemtrevligheten på samma gång, och öka chanserna att platsen används? 

Synlighet 

Det finns inga osynliga solskydd, men det går att komma nära. Oavsett hur vacker utsikten är krävs det ibland att täcka över fönsterna för att kyla ner rummet. Om ert mål är att inte distraheras av solskydden när de inte används, så kan vi hjälpa er att välja rätt modell för att ge både praktikalitet och estetik. 

Färg 

Till våra produkter kan ni välja och vraka bland vilka färger ni än skulle vilja ha. Förutom att kunna välja någonting som fungerar bra med tapeter, inredning eller fasad kan färger ha en stor inverkan på hur ett utrymme känns. Som om det behövs solglasögon till balkongfrukosten, hur maten upplevs, och hur mysigt det blir på kvällen. 

Välj därför en färg på markistyget du tycker om och har du med åren tröttnat på den färg du har, så byt den till något roligare.

 

 

Vi ser fram emot en ljusare och mer färglad vår 2021 

Invändiga solskydd

Duettgardin
Takgardin
Plisségardin
Rullgardin
Lamellgardin
Persienner
Special
Barnsäkerhet
Gardiner
Solfilm

Markiser

Zip Screen
Fönstermarkis
Terrassmarkis
Kassetmarkis
Specialmarkiser
Pergolamarkis
Automatisk styrning
Vindskydd
Parasoll
markiser

Fler sidor

Företaget
Blogg
Kontakta oss

Sociala medier

Facebook
Instagram
Camilla Rydberg i Smögen, Västra Götalands län, SE på Houzz