Mobilmenu
Hem
Företaget
Invändiga solskydd
Markiser
Cit i lä
E-butik
Blogg
Kontakta oss
Mobilmenu

2020-01-04

Nu är det dax, vänta inte!

Vad behövs, och vad finns det att välja på?

Såhär i vintermörkret ligger solskydd kanske inte högst upp på att-göra-listan. Varför skulle de, när det enda vi vill ha är lite solljus? Men i dessa tider, när många hus står klädda i ställningar och renoveras för fullt, finns det mycket man kan göra för att underlätta inför installationer av utvändiga solskydd.

Bygger du nytt, renoverar eller byter fönster är det en god idé att tänka på bra solskydd innan du färdigställer fasaden och arbetarna åker hem. Du kan till exempel göra färdigt för markiser genom att dra fram el när elektrikern ändå håller på. Du får en lättare installation den dagen du bestämmer dig för att investera i bra markiser, och du slipper försöka spika fast och gömma kablar på en nymålad fasad. 

Ta sedan hjälp av en erfaren markisleverantör som guidar dig till rätt lösning för ditt hem, sommarhus eller lägenhet. Det finns mycket att välja på som gör ditt hem svalare och ljusare, så ta gärna del av det vår bransch har att erbjuda. Är du dessutom ute i god tid är väntetiden kortare, och du kan njuta av dina solskydd under hela sommarsäsongen. Vill du sedan montera själv är det inga problem, men du kan också få solskydden monterade av oss.

 Zip-screen markiser, Ikaros solskydd 

Det vanligaste är fönstermarkiser, som finns att få i många olika färger, och som levereras måttbeställda. Men för ett mer effektivt skydd finns det en ZIP-screen, som sitter på utsidan av fönstret och styrs med automatik. Den är väldigt tålig, även här på den blåsiga västkusten. Båda dessa, samt alla andra utvändiga solskydd vi erbjuder, kan lackas så de blir nästintill osynliga mot fasaden.

Så vänta inte, utan börja planera dina solskydd redan idag!

Invändiga solskydd

Duettgardin
Takgardin
Plisségardin
Rullgardin
Lamellgardin
Persienner
Special
Barnsäkerhet
Gardiner
Solfilm

Markiser

Zip Screen
Fönstermarkis
Terrassmarkis
Kassetmarkis
Specialmarkiser
Pergolamarkis
Automatisk styrning
Vindskydd
Parasoll
markiser

Fler sidor

Företaget
E-Butik
Blogg
Kontakta oss

Sociala medier

Facebook
Instagram
Camilla Rydberg i Smögen, Västra Götalands län, SE på Houzz