Mobilmenu
Hem
Företaget
Invändiga solskydd
Markiser
Cit i lä
E-butik
Blogg
Kontakta oss
Mobilmenu

2019-11-10

Vägen till nya markiser och solskydd

Det kan vara svårt att veta vilken typ av solskydd och mörkläggning du ska välja, vilken väv som är bäst och hur de ska monteras. Visst, det kan vara enkelt ibland att välja något som redan är klart, och "enkelt" monteras upp när man kommer hem. Det kanske inte alltid blir så bra men det löser behovet för stunden. 

Vi tycker det är viktigt att de solskydd och markiser du väljer till ditt hem eller företag sitter rätt från början, håller länge och går att reparera om det händer något. Därför har vi ett långsiktigt tänkande och en nära relation till våra kunder och deras solskydd vi levererat.

 

När du bokar ett möte med en erfaren leverantör och montör ger de dig oftast en övergripande bild av de olika solskydd och markislösningar som finns och som kan vara en bra lösning för dig. Ibland kan du kanske tycka att det blir lite för många frågor när vi går ner på djupet, men det är viktigt att vi får veta ditt behov för att ge dig det bästa resultatet.
Det är därför vi (och våra kollegor runt om i landet) jobbar med detta; att ge dig så bra information som möjligt så du får det du behöver.

Vill du inte veta alla detaljer behöver du inte heller det. Du kan be oss ta det övergripande ansvaret att ge dig rätt produkt för rätt behov, och du kan bara ljuta av ett svalare och lite snyggare hem.

 

Några tips att tänka på:

  1. Boka ett hembesök eller besök ett företag som jobbar med markiser och solskydd, de hjälper dig så du får det du behöver.

  2. Markiser och solskydd ska måttbeställas så de passar där de ska sitta. Då slipper du "klippa & klistra" och väven i systemet är anpassat efter ditt behov, vilket är så viktigt.

  3. Tips för sovrummet. Rummet med flest behov är i sovrummet och här det smartast med ett sol och insynsskydd i fönstret samt en mörkläggningsgardin utanpå som används när man sover.

  4. Tänk utanför ramarna och använd en rullgardin som garderobsdörr om utrymmet där är litet och lamellgardiner fungerar riktigt bra som rumsavdelare. Du kan också använd en plissé´ eller rullgardin för att dölja saker, till exempel en överfull bokhylla eller förvaringen under trappan du inte vill se.

Tack att ni läst detta och önskar er en go söndag och Fars dag . / Camilla 

Invändiga solskydd

Duettgardin
Takgardin
Plisségardin
Rullgardin
Lamellgardin
Persienner
Special
Barnsäkerhet
Gardiner
Solfilm

Markiser

Zip Screen
Fönstermarkis
Terrassmarkis
Kassetmarkis
Specialmarkiser
Pergolamarkis
Automatisk styrning
Vindskydd
Parasoll
markiser

Fler sidor

Företaget
E-Butik
Blogg
Kontakta oss

Sociala medier

Facebook
Instagram
Camilla Rydberg i Smögen, Västra Götalands län, SE på Houzz