Mobilmenu
Hem
Företaget
Invändiga solskydd
Markiser
Cit i lä
E-butik
Blogg
Kontakta oss
Mobilmenu

2019-09-14

Ny webbsida!

Äntligen är den klar!
Webbsidan känns som en helt ny sida och jag är så nöjd.
Sidan är uppdaterad med många fler funktioner och ny teknik än innan och rätt många nya bilder är samlade här på sidan för att bättre visa er hur en markis eller ett bra insynsskydd ser ut när det sitter på plats.
All text hamnar mer där det ska i era mobila enheter och jag hoppas ni tycker den är lättanvänd, tydlig och med massor av bra information om markiser och solskydd som ni behöver veta.
Hittar ni något som är riktigt tokigt får ni gärna berätta det, även korren har sina missar.

Det roligaste har varit att sitta med alla bilder, gå igenom och minnas jobb och kundmöten vi haft är så inspirerande och man fastnar lätt i goa skratt och bra minnen. Visst finns det bedrövliga bilder också, där man undrar hur man tänkte men de kommer ni inte få se här, inte än iaf.

Sidan kommer naturligtvis uppdateras allt efter som produkterna förnyas och nya bilder kommer ganska ofta då vi har förmånen att få fota våra jobb för våra kunder. Stort TACK!! för det 😊

Ett stort tack även till KimSoft som står för grundplåten av vår webbsida, som bollat tankar och idéer med mig och som löst önskemål och svarat på alla frågor. Alltid väldigt lärande och inspirerande att se hur sidan växer fram.

Invändiga solskydd

Duettgardin
Takgardin
Plisségardin
Rullgardin
Lamellgardin
Persienner
Special
Barnsäkerhet
Gardiner
Solfilm

Markiser

Zip Screen
Fönstermarkis
Terrassmarkis
Kassetmarkis
Specialmarkiser
Pergolamarkis
Automatisk styrning
Vindskydd
Parasoll
markiser

Fler sidor

Företaget
E-Butik
Blogg
Kontakta oss

Sociala medier

Facebook
Instagram
Camilla Rydberg i Smögen, Västra Götalands län, SE på Houzz