Mobilmenu
Hem
Företaget
Invändiga solskydd
Markiser
Cit i lä
E-butik
Blogg
Kontakta oss
Mobilmenu

2019-07-22

Några dagar ledigt..

Nu stänger vi igen några dagar för vila, umgås och ladda om inför sensommarens uppdrag och vill samtidigt säga ”Tack till våra kunder för alla trevliga möten och de uppdrag ni satt oss i, har vart en intensiv och spännande tid.”

Det är alltid tuffa veckor från midsommar och fram tills i dag så det kommer ta några dagar att landa, komma i kapp och inte känna dåligt samvete för att man tar en långfrukost på balkongen eller stannar inomhus när alla andra är utomhus.  Kan ha vart svårt att nå oss de sista veckorna, försöker svara på alla era frågor och önskemål men tiden räcker inte alltid till. Hoppas vi kan nå varandra igen och få fixat era linor, markiser som sitter fast, trasiga persienner och ”akuta” rullgardiner.

vertikalmarkis, zipcreen, ikarossolskydd 

Det har vart en blandad säsong med nya lösningar vi inte gjort innan som vi ska besluta om vi ska fortsätta med eller om det får bli bara enstaka efter efterfrågan. Vi får se hur det blir.
Säsongen har handlat mest om terrassmarkiser i väldigt varierande storlekar, har nog vart det år vi monterat flest antal terrassmarkiser under tre månader. Vår nykomling, Smartboxen, har vart väldigt omtyckt av kunderna vilket är väldigt roligt då vi själva tycker den är en riktigt bra Kassettmarkis.

De invändiga solskydden är lika mixat som vanligt men övervägande är ändå de solskydd med tekniska vävar. Det blir en påtaglig minskning av värmen i rummet med bra solskydd, bra reflektion och med genomsikt i stora fönster blir känslan luftig och öppen.

rullgaridner, screenväv, ikaros solskydd

Våra planer är att plocka svamp i skogen, ska finnas rätt mycket kantareller har jag förstått och vi båda tycker det är så gött att gå i skogen. Vi ska också planera inför vårt nya växthus, där har vi kommit en bit med modell och ungefärlig placering av det på tomten. Ser verkligen fram emot detta lilla projekt som ska vara klart i höst men har vi väl bestämt oss brukar det gå ganska snabbt att få allt på plats.

Önskar er alla en riktigt go sommar, ta hand om varandra och umgås så mycket ni kan. 😊 Camilla & Peter

Vi skänker en tanke och massa sstyrkekramartill en vän och familj som kämpar och har det tufft. #fuckcanser

Invändiga solskydd

Duettgardin
Takgardin
Plisségardin
Rullgardin
Lamellgardin
Persienner
Special
Barnsäkerhet
Gardiner
Solfilm

Markiser

Zip Screen
Fönstermarkis
Terrassmarkis
Kassetmarkis
Specialmarkiser
Pergolamarkis
Automatisk styrning
Vindskydd
Parasoll
markiser

Fler sidor

Företaget
E-Butik
Blogg
Kontakta oss

Sociala medier

Facebook
Instagram
Camilla Rydberg i Smögen, Västra Götalands län, SE på Houzz