Mobilmenu
Hem
Företaget
Invändiga solskydd
Markiser
Cit i lä
E-butik
Blogg
Kontakta oss
Mobilmenu

2019-02-04

Emma von Brömssen - helt ljuvliga gardiner och mönster

Solskydd – är det något du tänk på som en snygg detalj i ditt hem?
Eller har din vart en nödvändig, enfärgad, trasig persienn som håller ljuset bort ibland. Du ska veta att det finns så mycket snyggt i helt ljuvliga mönster och färger som passar så bra i dina fönster och en mönsterdesigner jag tycker lite extra bra om är Emma von Brömssens och hennes rullgardinskollektion. Se här!

Emma von Brömssen rullgardinsmönster, BokEmma von Brömssens rullgardinsmönster Twist

Helt ljuvliga mönster och färger.

I två år har vi fått möjlighet att jobba med denna specialkollektion rullgardinsvävar designat Emma von Brömssen i samarbete med Sandatex. Emma är en svensk mönsterdesigner som skapar naturinspirerade mönster för tyger, kuddar, tapeter, porslin och rullgardiner som passar så fint in i vår nordiska inredning. Det jag tycker är mest intressant är att det är nya mönster i nytt tänk av en modern svensk designer som vi kan få njuta av ”all in” om vi vill.

Kollektionen består av fyra mönster; Wisteria, Bok, Twist och Pärlhöna och alla mönster finns i flera färgställningar vardera från blått, till grafit, grå-grön, till grått och beige och det  finns flera enfärgade vävar som snyggt matchar de mönstrade om man vill kombinera med mönster i några rum och enfärgat i några fönster.

Vill du se alla mönster eller kanske själv vill beställa hem ett tygprov för att se ditt favoritmönster beställer du det på Sandatex hemsida. Vi har självklart kollektionen hos oss på Smögen och den är alltid med när vi åker på kundbesök så när du ska beställa nya rullgardiner och du vill ha något extra snyggt i dina fönster så fråga efter Emma von Brömssen kollektion, de flesta av våra kollegor har nu fått den i sitt sortiment. Du kommer tycka om den, jag lovar.

Följ Emmas blogg här: http://emmavonb.blogspot.com/  Och vill du läsa lite mer hittade jag denna intressanta artikel hos Elle https://krickelin.elledecoration.se/hemma-hos-emma-von-bromssen/  av Kristin Lagerqvist

Ta bort det trasiga i fönstren.

Har du trasiga, tråkiga, smutsiga persienner hängandes i ditt fönster så ta bort den, ta ner och kasta den, det är bara deppigt. Investera i en ny, snygg lösning som håller som du kan glädjas över i många år. 

Önskar er en riktigt bra måndag! / Camilla

Invändiga solskydd

Duettgardin
Takgardin
Plisségardin
Rullgardin
Lamellgardin
Persienner
Special
Barnsäkerhet
Gardiner

Markiser

Zip Screen
Fönstermarkis
Terrassmarkis
Kassetmarkis
Specialmarkiser
Pergolamarkis
Automatisk styrning
Vindskydd
Parasoll
markiser

Fler sidor

Företaget
E-Butik
Blogg
Kontakta oss

Sociala medier

Facebook
Instagram
Camilla Rydberg i Smögen, Västra Götalands län, SE på Houzz