Mobilmenu
Hem
Företaget
Invändiga solskydd
Markiser
Cit i lä
E-butik
Blogg
Kontakta oss
Mobilmenu

2018-12-23

Ledighet

Lilla Julafton 

Vill önska er, alla fantastiska kunder, vänner och leverantörer, en riktigt God Jul från oss på Smögen. Vi stänger för ledighet några dagar och det ska bli så gött att umgås, äta annat än julmat och planera inför nästa år. Det tar flera dagar för mig innan jag landat och kan ta vara på dagarna ordentligt och att "inget göra" är inget för mig. Jag behöver hålla igång för att må bra men det ska bli gott att ha en tom kalender. 

Några tankar kring levande ljus och gardiner vill jag ända ge er fast ni alla vet att det inte är en bra combo. Håll ögonen på ljusen, glöm inte släcka dem i tid och ställ inte ljusen i närheten av vita gardiner. De blir svarta av sotet och går inte att få bort.

Ge dina solskydd lite kärlek

Plissé, Duette och Honeycell vävar går att spola av med ljummet vatten för att få bort damm och lättare smuts, inga problem. Testa det om du inte gjort det redan. Klicka av dem från fästena, ställ dem i duschen och spola av väven ordentligt med en inte allt för hård stråle. Låt väven torka hopfälld så vecken bevaras och sen är det bara att montera tillbaka gardinen igen. Du kommer märka skillnad om dina gardiner är några år gamla. Har du FB kan du se en film här: 

Rullgardinens och lamellgardinens väv är lite knepigare att rengöra. Den klarar inte att bli skrynklig men vissa vävar går att försiktigt rengöra. Har du fått spill eller fläckar på lamellgardiner är det bättre att byta bara de enstaka tygbitarna till nya. Kontakta din leverantör, de har säkert ditt underlag kvar och kan enkelt beställa hem några extra vävar till dig så din gardin blir snygg och fin igen. Det är den värd.

Persienner.. ja det är ju bara att putsa av som man alltid gjort. Stäng lamellerna och torka av uppifrån och ner och är de trasiga och inte fungerar bra, lämna in dem på reparation. Ta en bild, skicka frågan och låt din leverantör avgöra om den går att laga eller om det är bättre att beställa en ny.

Ha det nu riktigt gott allihop och fick tomten inte med sig den markis eller insynsskydd du önskade dig i julklapp har vi alltid en till dig när du behöver

.
GOD JUL!!

God Jul önskar Ikaros solskydd!

Invändiga solskydd

Duettgardin
Takgardin
Plisségardin
Rullgardin
Lamellgardin
Persienner
Special
Barnsäkerhet
Gardiner
Solfilm

Markiser

Zip Screen
Fönstermarkis
Terrassmarkis
Kassetmarkis
Specialmarkiser
Pergolamarkis
Automatisk styrning
Vindskydd
Parasoll
markiser

Fler sidor

Företaget
E-Butik
Blogg
Kontakta oss

Sociala medier

Facebook
Instagram
Camilla Rydberg i Smögen, Västra Götalands län, SE på Houzz