Mobilmenu
Hem
Företaget
Invändiga solskydd
Markiser
Cit i lä
E-butik
Blogg
Kontakta oss
Mobilmenu

2018-12-17

Rullgardiner

Fina fönster med moderna rullgardiner.

Det rullgardinssystem vi jobbar med idag är något av det bästa vi haft att erbjuda till våra kunder. Hårdvaran är riktigt bra, smidig att montera och ger ett riktigt bra utbud för allas behov från små fönster ända upp till 4,5m breda gardiner. Rullgardinen används i stort för insynsskydd, fördunkling, mörkläggning och dekoration sen finns det så mycket där emellan som gör den unik för just kundens behov och önskemål.

Rullgardinsväven

Textilerna till rullgardinerna finns från tunna transparenta till fördunklande och mörkläggande men även funktionsvävar med högreflekterande baksida för bättre värme- och ljusreducering finns att välja på. Med dessa vävar kan rullgardiner bli riktigt effektiva och funktionella solskydd eller är behovet att mörklägga totalt finns sidoskenor och kassett som tillval. 
Det som inspirerar mig mest just nu är vår vävkollektion. Den erbjuder ett stort utbud av moderna vävar som väl passar in i vårt hem. Att vi får möjlighet att jobba med unika designsamarbeten som t.ex. när mönsterdesignern Emma von Brömmsens kollektion kom ut (som jag bara älskar) fick vi vara med från start, bland de första i Sverige, så roligt.

Det är skillnad på rullgardiner och rullgardiner.

Priset och kvalitén har betydelse i alla led för att du ska ha glädje av dina rullgardiner länge och att vi ger dig tips och råd till rätt lösning ingår i vår service. Alla delar till rullgardinen går att byta ut om olyckan är framme, även väven går att byta om du vill uppgradera dig om några år.

Rullgardiner är en riktigt klassiker som aldrig går ur tiden och just nu mer populär än någonsin. Det viktigaste ur vårt perspektiv är att dina rullgardiner blir rätt måttade för just det fönstret och att du får det reglage eller styrning du önskar. Inte mycket som ser så tråkigt ut som försmå rullgardiner som även är trasiga, drar snett och bara får massa skäll för att de inte fungerar. Ta bort dem! Ersätt dem med nya som fungerar och du blir glad igen när du använder dem.

Tack till dig som läst ända hit! Hoppas du tyckte om det och känner dig lite mer kunnig inom området ”Rullgardiner” Fråga oss gärna, vi är många runt om i landet som kan hjälpa dig med dina rullgardiner och har du en fråga till mig så skriv den gärna här nere i kommentarsfältet.

Nu tar vi lunch och sen skruvar vi lite rullgardiner i eftermiddag. // Camilla Rydberg, Ikaros Solskydd

 

Invändiga solskydd

Duettgardin
Takgardin
Plisségardin
Rullgardin
Lamellgardin
Persienner
Special
Barnsäkerhet
Gardiner
Solfilm

Markiser

Zip Screen
Fönstermarkis
Terrassmarkis
Kassetmarkis
Specialmarkiser
Pergolamarkis
Automatisk styrning
Vindskydd
Parasoll
markiser

Fler sidor

Företaget
E-Butik
Blogg
Kontakta oss

Sociala medier

Facebook
Instagram
Camilla Rydberg i Smögen, Västra Götalands län, SE på Houzz