Mobilmenu
Hem
Företaget
Invändiga solskydd
Markiser
Cit i lä
E-butik
Blogg
Kontakta oss
Mobilmenu

2018-12-10

Solskydd i stora lutande fönsterpartier

Vi får ofta frågor om bra solskyddslösningar för lutande fönsterpartier till privata hem. Lamellgardiner är en riktigt bra lösning till stora fönsterpartier.

Vill gärna dela med oss av vår erfarenhet och tips till er på bra lösningar och vad man kan tänka på när man ritar in stora härliga glasfasader till huset ni bygger. 

Lamellgardiner täcker en stor yta utan att ta mycket plats och de vinklingsbara lamellerna reglerar ljuset på ett fantastiskt sätt. Du förhindrar insyn men behåller utsikten och väljer du mörkläggande väv i systemet får du verkligen "allt i ett” Vilken väv du ska välja i ditt lamellsystem beror på vad rummet innanför ska användas till och hur mycket sol du kommer få in genom glaset under dagen.

Har du lite mindre specialfönster fungerar Duette och Plisséväv riktigt bra som solskydd och mörkläggning. Systemen anpassas för sneda och lutande fönster och vävar fins i flera färger där alla har vit utsida som hindrar värmen att komma in i rummet och du reglerar med lina på sidan. 

Då alla solskydd ska mätas in ordentligt behöver du få ett hembesök av oss, eller någon av våra kollegor där mått och vinklar mäts upp riktigt noga. Vi kikar på möjligheten till bästa infästning och hoppas på att alla salningar är raka och fina. Ska du ha belysning i fönsternischen så fundera ordentligt på dess placering så solskydden inte kommer i konflikt med ljuset. Prata igenom placeringen med elektrikern så belysningen och solskydden får plats i samma nisch.

Stora glasfasader innebär mycket värme in i rummet oavsett vilket typ av glas du väljer och har värmen väl kommit in är den svår att kyla ner, oavsett vilken fönstertyp du har

.Mörkläggande duettegardin i lutande fönster.

Läs gärna mer på vår webbsida: karossolskydd.se/solskydd/special 

Invändiga solskydd

Duettgardin
Takgardin
Plisségardin
Rullgardin
Lamellgardin
Persienner
Special
Barnsäkerhet
Gardiner
Solfilm

Markiser

Zip Screen
Fönstermarkis
Terrassmarkis
Kassetmarkis
Specialmarkiser
Pergolamarkis
Automatisk styrning
Vindskydd
Parasoll
markiser

Fler sidor

Företaget
E-Butik
Blogg
Kontakta oss

Sociala medier

Facebook
Instagram
Camilla Rydberg i Smögen, Västra Götalands län, SE på Houzz