Mobilmenu
Hem
Företaget
Invändiga solskydd
Markiser
Cit i lä
Pergolamarkis
E-butik
Blogg
Kontakta oss
Mobilmenu

Sol och vindautomatikstyrning av markiser och solskydd - fjärrkontroll - trådlösa vind och solsensorer - styrsystem - Somfy

Vi tycker att automatik är spännande och är den trådlös är det ännu mer intressant. Det kommer du också att göra.

Motoriserade markiser och solskydd är det mest effektiva som finns för ett behagligt inomhusklimat och du behöver inget göra och ditt hem är svalt och gött när du kommer hem. Somfy har några olika system som vi jobbar med och det är styrning från det traditionella kabelbundna KNX-systemet till det mest avanserade där du kopplar automatiken till din smartpone eller surfplatta och gillar du SmartHem kopplar du allt till "hjärtat i huset", klart. Ska inte vara svårare än så.

Läs  mer på Somfys webbsida

Vind-/solsensor

Din markis fälls ut automatiskt när solen skiner och reagerar automatiskt på väderleken. Så snart solen börjar skina fälls markiserna automatiskt ut. Din uteplats och huset avskärmas och förblir svala. Om vinden tilltar, fälls Din markis automatiskt in. Du kan även styra detta på egen hand.

 

 

 

 

Skydda Din terrassmarkis från vindentrådlös vindsensor till terrassmarkiser

Eolis 3D WireFree RTS är en ny trådlös vindsensor utan rörliga delar. Den absolut smartaste tillbehöret för din terrassmarkis. Vindsensorn monteras i framkant av markisen och när markisen rör sig av blåst och vind, över ett visst läge, åker den in själv. Billig säkerhet om du råkar lämna terrassmarksien i utfällt läge när du lämnar huset.

Med Somfys Eolis 3D WireFree RTS är det inte vindhastigheten som bestämmer om motorn ska köra in din terrassmarkis, utan faktiskt hur mycket själva markisen rör sig. Eolis 3D WireFree RTS är en trådlös vindsensor utan rörliga delar med batteri. Markisen får du själv köra ut igen när det blåser lite mindre.

 

 

Styrning - Motorer & automatik för bekvämlighetens skull

Solsensor fäller automatiskt ut din markis eller hissar ned en avskärmning beroende på hur starkt solen lyser, för att skapa komfort och spara energi.

Det är så enkelt!
Ta kontrollen över ditt hem och styr i realtid dina fönstermarkiser, rullgardiner, persienner och bioduk med Somfys TaHoma box. Du kan till och med väcka din tonåring med din telefon eller surfplatta.

Somfy gör motorer och styrsystem för säkerhet och komfort i hemmet. Produkter kring fönster och dörrar utrustas med Somfy och manövreras från manöverpaneler, fjärrkontroller eller sköter sig helt själv med hjälp av automatik helt efter ert behov.  På Somfys hemsida finner ni information om de produkter som vi kan erbjuda i motor och styrningsväg. Här finns även Flashanimationer som visuellt illustrerar hur produkterna fungerar.

Det nya IO

Varje io-homecontrol ® komponent i ett hem pratar samma språk. En enda fjärrkontrollbehövs för att öppna, stänga, låsa, slå på, stänga, värme, ventilera och mycket mer. Du gör vad du vill, var du vill i ditt hem, även när du är borta.

Med omedelbar feedback

Varje kommando kontrolleras och bekräftas av en akustisk eller visuell signal. När som helst kan du kontrollera status för ditt hem eller av en enda komponent (öppen / stängd, på / av). Du behöver inte installera en central styrning i skåp, allt du behöver är el för komponenter. Alla io-homecontrol ® komponent är snabb och enkel att installera utan extra kostnad.

Läs mer från SOMFY»

Sociala medier:
Camilla Rydberg i Smögen, Västra Götalands län, SE på Houzz